Ο Τζώρτζης εμφανώς «χαλάστηκε» όταν είδε την Γωγώ να μπαίνει στο σπίτι - Η Ηλέκτρα όμως είχε αφήσει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τους συμπαίκτες της

Εκτός MasterChef βρίσκεται η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Η 28χρονη δεν κατάφερε μία ακόμη δοκιμασία παρά τη βοήθεια που είχε από τον εξώστη. Αντίθετα στο παιχνίδι παρέμειναν οι Δημήτρης Τσίκιλης και Γωγώ Κωστάκη.

Οι κριτές έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από την απόδοσή της μέχρι σήμερα αλλά και τη μεγάλη βελτίωση της παίκτριας με τα ράστα.

Τι συνέβη όμως όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι;
Ο Τζώρτζης εμφανώς «χαλάστηκε» όταν είδε την Γωγώ να μπαίνει στο σπίτι. Η Ηλέκτρα όμως είχε αφήσει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τους συμπαίκτες της.

Διαβάστε ακόμα: Αποχώρηση "βόμβα" από το DWTS! Ο τραυματισμός και το άμεσο χειρουργείο! Ποιος παίκτης έφυγε;

Σε αυτό, μίλησε κυρίως για τη «μπλε ομάδα» και ευχήθηκε έναν τελικό με τρεις καλούς της φίλους, Χρήστο, Σάββα και Αργύρη. Όπως ήταν φυσικό όλα όσα είπε είχαν και μεγάλες αντιδράσεις.

«Με εντυπωσίασε που στο γράμμα της η Ηλέκτρα δεν αναφέρθηκε σε άτομα που τη βοήθησαν να παραμείνει σε διαδικασίες αποχώρησης. Νομίζω ότι αυτό δεν την τιμά τόσο πολύ. Έπρεπε να τους αναφέρει όλους στο γράμμα… Όχι ότι με καίει και ιδιαίτερα, προχωράμε, ένας λιγότερος», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης αρκέστηκε να πει: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».