Μόνο επεισοδιακό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το χτεσινό επεισόδιο του Master Chef.

Συγκεκριμένα τα πνεύματα ήταν τεταμένα από την αρχή στο παιχνίδι, καθώς η ομάδα των κόκκινων κλήθηκε να ψηφιστεί μεταξύ της, αφού εκείνη ήταν η χαμένη της προηγούμενης δοκιμασίας.

Ετσι την ώρα της ψηφοφορίας η Μάγκυ ξέσπασε προς τους συμπαίκτες της , οι οποίοι την ψήφισαν για κάτι στο οποίο σύμφωνα με την ίδια δεν έφταιγε.

Μάλιστα ακολούθησε λογομαχία με τον Βασίλη Χατζόπουλο, ο οποίος της φώναξε να αναλάβει τις ευθύνες της κι εκείνη νιώθοντας αδικημένη ξέσπασε σε κλάματα.

Εν τέλει η ψηφοφορία έβγαλε στην φορά τον Τιμολέων (για δεύτερη σερί εβδομάδα), την Μάγκυ και τον Βασίλη Χατζόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Γράφει ένα γράμμα και δίνει τέλος στην ζωή του ο... Σοκαριστικές αποκαλύψεις σήμερα, Τρίτη 06/03

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα σχετικά εύκολο πιάτο με γεμιστά κανελόνια, αλλά την ώρα της δοκιμασίας τα παιδιά στον εξώστη αποφάσισαν να βοηθήσουν μόνο τον Βασίλη.

Εξαίρεση ήταν ο Συμεωνίδης, ο οποίος βοήθησε τον Τιμολέων και ο Αργύρης, ο οποίος δεν έκανε καμία διάκριση και βοήθησε όλους τους παίκτες.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, έκαναν την κριτική τους και ο παίκτης με τους λιγότερους βαθμούς ανακηρύχθηκε ο Βασίλης Χατζόπουλος, ο οποίος αποχώρησε απογοητευμένος από το παιχνίδι, λέγοντας πως έπεσε σε... παγίδα.

Ωστόσο ο Τιμολέων γύρισε σπίτι αποφασισμένος να μην «χαριστεί» στους συμπαίκτες του και να μιλήσει ανοιχτά.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από τον Βασίλη. Ήρθε μόνο ο Συμεωνίδης σε μένα, στη Μάγκυ δεν πήγε κανένας… Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν με θέλουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Τιμολέων και το… πάρτι ξεκίνησε.

Στην συνέχεια ο ίδιος είπε πως ο Σάββας ήταν αυτός που παρακίνησε τα παιδιά να είναι έτσι στον εξώστη, με αποτέλεσμα ο Σάββας να βγει εκτός εαυτού καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν είχε καμία σχέση.

«Την επόμενη φορά που θα δείξεις εμένα, θα είσαι σίγουρος ότι ήμουν εγώ», είπε με έντονο ύφος ο Σάββας .

Μάλιστα ο Σάββας του είπε να ζητήσει συγνώμη, αλλά ο Τιμολέων αρνήθηκε με αποτέλεσμα να τον αποκαλέσει... κότα.

Ο Τιμολέων δεν σταμάτησε στον Σάββα, αλλά μίλησε και για την Ηλέκτρα, λέγοντας της πως μένει στον διαγωνισμό εξαιτίας του, καθώς δεν ξέρει καν να ξεχωρίζει το ξερό κρεμμύδι από το φρέσκο.

Κι ενώ η ένταση είχε φτάσει στο κόκκινο, τότε ο Σάββας είπε στον Τιμολέων «Να ξέρεις δεν σε βλέπω καλά», με τον ίδιο να απαντά «Δεν μπορείς να μου αγγίξεις ούτε τρίχα».

Τότε ο Σάββας κινήθηκε απειλητικά προς τον Τιμολέων, λέγοντας του «ένα χαστούκι και κάτω είσαι», ενώ ο Χρήστος Γλωσσίδης ήταν εκεί για να τον σταματήσει.

Στο τέλος ο Χρήστος και ο Τιμολέων «τα έβαλαν» και με την Γωγώ, λέγοντας της πως λειτουργεί ο «δορυφόρος», επειδή ξαφνικά έγινε φίλη με τον Τζώρτζη.

Στην συζήτηση συμμετείχε και η Μάγκυ λέγοντας στην Γωγώ... «Εφόσον είμαστε περισσότερα άτομα από ένα που λένε τα ίδια πράγματα για σένα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σιωπήσεις και να το δεχτείς».

Πηγή: iefimerida.gr