Η ημέρα της ομαδικής δοκιμασίας είχε φτάσει και ο Χρήστος Γλωσσίδης ως αρχηγός της μπλε ομάδας έπρεπε να επιλέξει τα μέλη που θα την αποτελούσαν. Το ίδιο έκανε και ο Βασίλης ως αρχηγός της κόκκινης.

Αφού οι δυο παίκτες επέλεξαν τους πρώτους συμπαίκτες για την ομάδα τους, στο τέλος έμειναν τα δύο από τα τρία κορίτσια του διαγωνισμού, στην άβολη θέση των δύο τελευταίων μη επιλεγμένων παικτών. Η Ηλέκτρα και η Γωγώ.

Ο Χρήστος φάνηκε να είναι σε δίλημμα μπροστά στις κάμερες. Στην μπλε ομάδα ήταν ήδη ο Σάββας, ο Γιώργος και ο Τζώρτζης. Και οι τρεις τους είχαν κατηγορηθεί την προηγούμενη ημέρα ως μέλη της κλίκας του σπιτιού, από τη Γωγώ. Μάλιστα ο Τζώρτζης πήρε και τον χαρακτηρισμό «ο ρουφιάνος της κλίκας».

Διαβάστε ακόμα: ELIF: Ο Κενάν βρίσκει τη φωτογραφία της Μελέκ! Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 02/03

Η Χρήστος τελικά επέλεξε την Ηλέκτρα, την αγκάλιασε και την καλωσόρισε στην ομάδα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζώρτζης δήλωνε στη συνέντευξη ότι ο ίδιος του πρότεινε να πάρει την Ηλέκτρα αντί της Γωγούς γιατί ήξερε ότι θα έχουν καλύτερη συνεργασία.

Κανείς όμως δεν ξεχνάει ότι για αρκετές ομαδικές δοκιμασίες ο Τζώρτζης με τη Γωγώ ήταν μαζί και μάλιστα η δεύτερη συνήθως ακολουθούσε πιστά τις εντολές του. Ο ίδιος ο Τιμολέων τους είχε επιλέξει μαζί γιατί πίστευε ότι ο Τζώρτζης την μανιπιουλάρει.
Το σίριαλ της «κλίκας» και του «ρουφιάνου» της φαίνεται πως είχε ακόμα ένα επεισόδιο…