Από Στέλλα Μούτσιου

Από την οντισιόν του GNTM 5, πέρα από την παίκτρια που πήρε την wild card της Σοφίας Χατζηπαντελή, πέρασε και η Χριστίνα, μία κοπέλα που εξέπληξε θετικά την κριτική επιτροπή με την πρώτη ματιά, αφού όλοι φώναζαν "Τι θηρίο είσαι εσύ;" και τέτοιου είδους ατάκες γενικότερα.

Η Βίκυ Καγιά, όμως, αναγνώρισε την κοπέλα, διότι ένας καλλιτέχνης της είχε μιλήσει για εκείνη. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος τηλεφώνησε στο διάσημο μοντέλο για να την προειδοποιήσει για το νεαρό κορίτσι και την ομορφιά του. Όπως εξήγησε και η ίδια, ήταν ένα από τα κορίτσια που χόρευαν στην πίστα του τραγουδιστή πριν από πολλά χρόνια.

Όμως, όσο κι αν εντυπωσιάστηκαν όλοι στην αρχή, αργότερα με τις πόζες που έκανε δεν κατάφερε να κρατήσει τον ενδιαφέρον τους και δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Η σχέση του Λευτέρη Πανταζή με διαγωνιζόμενη του GNTM 5

«Με πήρε χτες ο Λευτέρης Πανταζής και είχα να τον ακούσω πολύ καιρό και του λέω, Λευτέρη μου είμαι εγώ το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου και λέει εεε, θα έρθει αύριο ένα πλάσμα να μου πεις τη γνώμη σου», είπε χαρακτηριστικά η Καγιά.

Και η νεαρή κοπέλα συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν 15 χρονών είχα πάει στα μπουζούκια και χόρευα τσιφτετέλι δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή».

GNTM 5 Χριστίνα

Ντρεπόταν να βγει με μαγιό - Η παίκτρια με λεύκη που τους "κέρδισε"

Πολλές διαγωνιζόμενες έχουν ξεχωρίσει στο GNTM λόγω των στοιχείων που τις διαφοροποιούν, όπως για παράδειγμα η Λυδία Κατσανικάκη που πάσχει από αλωπεκία, και ενώ άλλοι μπορεί να θεωρούν ότι είναι αρνητικό, εκείνες το κάνουν δύναμή τους. Έτσι, λοιπόν, την Δευτέρα 3/10 περπάτησε μπροστά στους κριτές μία κοπέλα, η οποία έχει λεύκη και παρόλο που αγχώθηκε όταν της ζήτησαν να φορέσει μαγιό, κατάφερε να τους ενθουσιάσει.

Πέρασε, λοιπόν, παίρνοντας τέσσερα "ναι" και πανηγύρισε, γιατί πλέον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην μεγαλύτερη επιθυμία της.

«Έχω λεύκη. Το απέκτησα περίπου στα έξι μου γιατί έπαθα ένα σοκ. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και κάποιοι οικογενειακοί μας φίλοι είχαν πολύ έντονο καβγά. Ήμουν μικρούλα και με τραυμάτισε ψυχικά. Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησα το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό.

Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο, που ήμασταν πιο μικρά κι ανόητα παιδιά, άκουγα διάφορα σχόλια, όπως σαλάμι αέρος, αγελαδίτσα. Με επηρέαζαν πολύ ψυχολογικά. Δεν μου άρεσε, το έκρυβα, το έβαφα αλλά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει λόγος κι ότι είναι τέλειο. Όποιος έχει κάτι διαφορετικό επάνω του, να μην ντρέπεται για αυτό», ανέφερε.

GNTM 5

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Σε θέλω πάρα πολύ» - Φούντωσε ο Τάσος Σοφρωνίου με την Κύπρια διαγωνιζόμενη

GNTM 5: Σοφία Χατζηπαντελή τέλος - Τα αποχαιρετηστήρια λόγια των κριτών