Από Ελένη Μήτση

Στα castings του νέου κύκλου του GNTM βλέπουμε πολλές και διαφορετικές γυναίκες να στέκονται μπροστά στην κριτική επιτροπή διεκδικώντας τη γνώμη των ειδικών αλλά και μια θέση στο σπίτι της μόδας, με μερικές να προκαλούν συγκίνηση με την ιστορία τους.

Η περίπτωση της Ειρήνης, που είδαμε την Τρίτη 20/9 δίνει ένα μάθημα, σε όσους δεν πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες. Το κορίτσι με τα έντονα τατουάζ είχε κοπεί πριν από δύο χρόνια, όμως αυτή τη φορά, έχοντας δουλέψει πολύ, κατάφερε να πάρει τα 4 ναι και να περάσει στην επόμενη φάση.

Παίκτρια που είχε κοπεί στο GNTM 3 πήγε στις audition του GNTM 5

Το χυδαίο σχόλιο της 59χρονης διαγωνιζόμενης στην Χατζηπαντελή

Το ηλικιακό όριο έχει ανοίξει για το GNTM 5 και έτσι λίγο μετά την 47χρονη που συγκίνησε όλη την κριτική επιτροπή, την Τρίτη 20/9 είδαμε άλλη μια γυναίκα στην ηλικία των 59 ετών να διεκδικεί μια θέση στο σπίτι.

Ο λόγος για την ξανθιά Μαρία, μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο, που αν και στην αρχή κέρδισε στους κριτές, στο τέλος απέσπασε μόνο ένα ναι από την Καγιά. Αντίθετα η Χατζηπαντελή δεν φάνηκε να βλέπει κάτι θετικό επάνω της, λέγοντας την να πάει καλύτερα διακοπές και όχι στο ριάλιτι.

Εκείνη με τη σειρά της, αφού κόπηκε έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο, λέγοντας, πως «οι απόψεις είναι σαν τις κ@λ@τρυπ@ιδες! Όλοι έχουν από μια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Η πρώτο wild card δόθηκε από τον Καράβα - Ανατροπή της τελευταίας στιγμής

GNTM 5: Σηκώθηκε από την καρέκλα και πήρε το σκουπόξυλο - Πρωτοφανής κίνηση σε παίκτρια από την Καγιά