Η Ελπίδα Μορφούλη ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box μοιράζοντας πιάτα έμπνευσης στους συμπαίκτες της και εξασφαλίζοντας τη θέση της στους 8 καλύτερους του MasterChef 2022.

Ο Χριστόφορος Κατσιάνας κατάφερε να κερδίσει τη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας τόσο τα πλεονεκτήματα στην επικείμενη Ομαδική Δοκιμασία, όσο και ένα πλήρες σετ κουζίνας.

Για τον Νίκο Μπέρκα, τον Δημήτρη Ταϊρίδη και την Καλλιόπη Μπεζαντέ, όμως, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, αφού οι προσπάθειες τους αποδείχθηκαν οι πιο αδύναμες και καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Καλεσμένος chef, σε αυτή τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ο Food and Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς, ο οποίος φέρνει ένα πιάτο που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συγκέντρωση στη συνταγή.

Και οι τρεις υποψήφιοι έχουν εμπειρία στις δοκιμασίες αποχώρησης και γνωρίζουν καλά πως μια στιγμή απροσεξίας μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους και πως πρέπει να αφήσουν πίσω τους την κακή ψυχολογία και να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό.

Μια δυνατή μαγειρική μάχη εξελίσσεται και το αποτέλεσμα θα είναι απρόβλεπτο.

To trailer του αποψινού (10/5) επεισοδίου του MasterChef 6

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου μετά την αποχώρησή του

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 9/5 ο Μάριος Λιόλιος ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή στο Masterchef 6, τους συμπαίκτες του αλλά και για τα όσα σκέφτηκε μετά την αποχώρησή του.

«Δεν άντεχα άλλο, είχα φτάσει στα όρια μου… Με έπιανε ένα συναίσθημα να μη θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Καλύτερα να με άφηναν να κοιμάμαι στο στούντιο. Δεν είχε να κάνει με τη συμβίωση, είχε περάσει πολύς καιρός ένιωθα κερδισμένος. Πήγα να μαγειρέψω να έχω ένα τίμιο αποτέλεσμα.

Έκανα ένα φάουλ στο ζυμάρι του μπάο. Ήθελε ένα τέταρτο χτύπημα το οποίο δεν το έκανα ποτέ για να μη μου φουσκώσει ποτέ το ψωμάκι.

Δεν τους είχα σιχαθεί όλους και ήθελα να φύγω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά στον διαγωνισμό. Η συνείδησή μου είναι καθαρή γιατί ήμουν αντικειμενικός με όλα τα παιδιά. Με όλα τα παιδιά μιλούσα», ανέφερε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef 6: Η κίνηση του Παναγιώτη "γκρέμισε" το Twitter - Η ανατροπή με την κάρτα ασυλίας και τα επικά σχόλια

MasterChef 6: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Ταϊρίδης - «Άντε στο...»