Στο MasterChef 6, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε, παρουσιάζοντας το καλύτερο πιάτο στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, να κερδίσει και να είναι ο νέος και τελευταίος κάτοχος της κάρτας ασυλίας.

Για τον Μάριο Λιόλιο, τον Νίκο Παπαϊωάννου και τον Δημήτρη Ταϊρίδη, όμως, τα νέα δεν ήταν θετικά, αφού τα πιάτα τους ανήκαν στις λιγότερες καλές προσπάθειες της δοκιμασίας και φθάνουν στην κουζίνα φορώντας τις μαύρες ποδιές τους, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Στο MasterChef 2022 όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο και μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους διαγωνιζόμενους. Και αν κάποιοι περίμεναν μια χαλαρή ημέρα στον εξώστη, τα σχέδια ανατρέπονται και η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 ξεκινά με ένα «σκωτσέζικο ντους».

Η είσοδος στη χρυσή δεκάδα του MasterChef 2022 δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, ως τώρα. Απόψε, ένα μεγάλο έπαθλο τους περιμένει, αφού θα μπορέσουν να διεκδικήσουν 10.000 ευρώ!

Οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση πίσω από τους πάγκους και είναι όλοι αποφασισμένοι να κερδίσουν στις τρεις διαφορετικές μαγειρικές δοκιμασίες, που τους περιμένουν. Κάποιοι θα χρειαστεί να βρεθούν σε άγνωστα «μαγειρικά μονοπάτια» και για άλλους οι δοκιμασίες θα είναι «περίπατος», ωστόσο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν όλοι ως τον τερματισμό.

Ποιοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να γυρίσουν στο σπίτι του MasterChef 2022 στο τέλος της ημέρας νικητές και με πλατιά χαμόγελα;

To trailer του αποψινού (3/5) MasterChef 6

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η αυτοδίδακτη μαγείρισσα και καθηγήτρια Γαλλικών του διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef, πρόσφατα αποχώρησε. Την Τρίτη το πρωί στις 3/5 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star, όπου μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά εστίασε και στην ιδιόμορφη σχέση της με την Ελπίδα Μορφούλη.

Οι δύο συμπαίκτριες είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση, ακόμα και όταν οι κάμερες δεν έγραφαν.

Όπως είπε η Ελισάβετ, «όλοι οι τηλεθεατές βλέπουν ένα κομμάτι. Δεν βλέπουν το άλλο κομμάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Ας πούμε, η Ελπίδα είναι ένας άνθρωπος από την οποία εγώ έχω περάσει αρκετά άσχημα. Το ίδιο λέει σίγουρα και εκείνη, μόνο που η Ελπίδα ξεχνάει πολλές φορές ότι στην επίθεση που μου έκανε στην αρχή χωρίς λόγο ήταν και άλλοι άνθρωποι μπροστά και άλλοι συμπαίκτες μου».

«Εγώ είμαι όμως ο άνθρωπος που θα με έβριζε για κάτι, θα της έλεγα «δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι», και θα έφευγα. Μετά θα με έβρισκε όμως στο δωμάτιο μου ή στην κουζίνα, θα με έπαιρνε αγκαλιά, θα μου έλεγε συγγνώμη και θα μου έλεγε «σου επιτρέπω να με βρίσεις και συ». Αυτό γινόταν κατ’ εξακολούθηση».