Η ώρα για το συμβούλιο της εβδομάδας στο MasterChef 6 έφτασε και οι δυο ομάδες φτάνουν με νέα σύνθεση μελών και αγωνία για το αποτέλεσμα της Ομαδικής Δοκιμασίας (δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό 27/4 επεισόδιο).

Μετά τη νίκη τους στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, ο Γιάννος Σδούγκας και η Ελισάβετ Κοντοκώστα ήταν οι νέοι αρχηγοί των δυο ομάδων.

Στη δοκιμασία της τυφλής γευσιγνωσίας, όμως, νικητής ήταν ο Γιάννος Σδούγκας και ήταν εκείνος που είχε τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία. Πόσο στρατηγικές ήταν οι επιλογές του και πώς επηρέασαν τις εξελίξεις;

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν βασικές ιταλικές τεχνικές, σε ένα δημιουργικό μενού τεσσάρων πιάτων, με καλεσμένη την Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα κα Patrizia Falcinelli.

MasterChef ομαδική δοκιμασία

Ποια ομάδα κατάφερε να αποδώσει καλύτερα, συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες, που θα της δώσουν τη νίκη; Μία από τις δυο ομάδες νιώθει πιο αισιόδοξη, ήταν όμως και το αποτέλεσμα στα πιάτα τους αυτό που περίμεναν;

Οι νικητές θα έχουν τη χαρά να γιορτάσουν τη νίκη και την είσοδο τους στη χρυσή δεκάδα του διαγωνισμού παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, απολαμβάνοντας αυθεντικό ιταλικό φαγητό δια χειρός Μάγκυς Ταμπακάκη στο εστιατόριο της “Napul’è Italian Comfort Food & Wine".

Το trailer του αποψινού (28/4) επεισοδίου του MasterChef 6

O Βασίλης Μπόλλος αποκαλύπτει ποιος θεωρεί ότι θα κερδίσει το παιχνίδι

Ο Βασίλης, ο παίκτης του Mastechef που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης 19/4, βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 20/4 και μίλησε για την συμμετοχή του και την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και ποιον παίκτη θεωρεί αρκετά δυνατό, ώστε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τον Πάνο, όπου του είχε ζητήσει να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ θεωρεί ότι ο Νικήτας είναι πιθανός νικητής.