Στο MasterChef 6, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας κερδίσει τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, ήταν η μία εκ των δύο αρχηγών επιλέγοντας για την ομάδα της το κόκκινο χρώμα και ορίζοντας ως αντίπαλο αρχηγό στην μπλε ομάδα τον Χριστόφορο Κατσιάνα. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης φόρεσε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό την κόκκινη ποδιά και αντίστοιχα ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και ο Νίκος Παπαϊωάννου την μπλε. Πώς επηρέασαν οι αλλαγές τις δυο ομάδες;

Θέμα της εβδομάδας το αμπέλι και το ζητούμενο της Ομαδικής Δοκιμασίας ήταν το απαιτητικό αντικείμενο του wine pairing. Ποια ομάδα κατάφερε να κατανοήσει καλύτερα τις απαιτήσεις της δοκιμασίας και να συνδυάσει αρτιότερα τις γεύσεις των πιάτων με τις αντίστοιχες ποικιλίες κρασιού, συγκεντρώνοντας τους πόντους που θα της δώσουν την πολυπόθητη νίκη;

Μια χαλαρωτική και ευχάριστη έξοδος περιμένει τους νικητές, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, απολαμβάνοντας δημιουργίες δια χειρός του chef Αθηναγόρα Κωστάκου.

Η ηττημένη ομάδα, αντίθετα, καλείται να διαγωνιστεί σε έναν αγώνα τόσο ταχύτητας όσο και δεξιοτεχνίας, στη Δοκιμασία Ασυλίας, που θα χαρίσει σε κάποιον ασφάλεια από την επικείμενη διαδικασία ψηφοφορίας.

Το trailer του αποψινού (14/4) MasterChef 6

Ποιες μέρες θα βρεθεί εκτός αέρα το MasterChef 6

Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται προ των πυλών και κάπως έτσι, το MasterChef 6 θα βρεθεί για κάποιες μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα του Star. Στη θέση του, το κανάλι θα προβάλλει προγράμματα θρησκευτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής που σημειώνει καθημερινά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, θα μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα από τη Μ. Τετάρτη 20/4 μέχρι και την Τρίτη 26/4. Την Τετάρτη 27/4, το ριάλιτι θα επανέλθει με ένα νέο επεισόδιο.

MasterChef αλλαγή προγράμματος

Οι υπόλοιπες αλλαγές στο Star

To «Breakfast@star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4, Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Από την Τρίτη 26/4 επανέρχονται κανονικά.

To «Shopping Star» θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα 18/4 έως Μ. Τετάρτη 20/4 και θα επιστρέψει Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Η σειρά «Τρία μίλια» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4 και Μ. Παρασκευή 22/4, ωστόσο Δευτέρα του Πάσχα 25/4 επανέρχεται.

O «Τροχός της Τύχης» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4 και επιστρέφει επίσης από τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4.