Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον νέο κύκλο του GNTM. Το όνομα της Βίκυς Καγιά είναι ένα από αυτά που έχουν ακουστεί περισσότερο απ' όλα και όχι άδικα, αφού το κοινό ζητούσε διακαώς την επιστροφή της στο παιχνίδι.

Η Ζενεβιέβ απέφυγε να απαντήσει στο αν θα δούμε το μοντέλο ξανά στη θέση του κριτή, ωστόσο η Βίκυ Καγιά μίλησε με ειλικρίνεια για το τηλεοπτικό της μέλλον και η εκπομπή Happy Day, το πρωί της Πέμπτης (17/3) μετέφερε τις δηλώσεις της.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το έκανα.

Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν» είπε το λαμπερό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Η απάντηση του Σκουλού για τον νέο κύκλο του GNTM

Στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ήταν φανερά προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην στην Ανατολική Ευρώπη και με το κατά πόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να μεγαλώσει και τελικά να μας επηρεάσει όλους.

«Όχι μόνο θλίβομαι, είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν όπλα. Τα λεφτά που ξοδεύονται για όπλα θα έπρεπε να τα δίνουν να ταΐζουν τους ανθρώπους που πεινάνε», ανέφερε και πρόσθεσε «αγχώνομαι για το αύριο, έχουμε παιδιά, σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν; Αύριο θα έχω δουλειά; Έχω μεγάλη ευθύνη», τόνισε.

Όσον αφορά τον ρόλο του ως κριτή του GNTM, ο επιτυχημένος φωτογράφος ανέφερε πως αν και δεν γίνονται συζητήσεις προς το παρόν εκείνος είναι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο, ειδικά αν συνεργαστεί με αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το GNTM μου λείπει. Ωραία περάσαμε, δεν ξέρω αν θα περάσουμε» είπε με νόημα για το αν θα υπάρξει νέος κύκλος. «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Το διάβασα χτες ότι θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Αν επιστρέψει, την αγαπώ, είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, εγώ με χαρά».