Δύο νέοι παίκτες και η πρώτη ψηφοφορία στο σημερινό επεισόδιο του “Game of Love”!

Στο σημερινό επεισόδιο του “Game of Love”, οι παίκτες επιστρατεύουν όλα τα μέσα για να έρθουν πιο κοντά στο στόχο τους, δηλαδή να ανακαλύψουν τα ζευγάρια και αποκαλύψουν τις ταυτότητες των συμπαικτών τους.

Βλέπουμε το Μάνο να προπονεί τη Μικαέλα και τη Στεφανία. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, συζητάνε και για τη σημερινή ψηφοφορία και την πρώτη τελετή αποκάλυψης...

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Θα κάνει πρόταση γάμου ο Παναγιώτης στην Άννα; Όσα αποκάλυψε ο ίδιος! (Βίντεο)

Αθλητική δραστηριότητα και για τον Γιάννη και τη Νάνσυ, πηγαίνουν για SUP, στη θάλασσα. Αμέσως μετά απολαμβάνουν cocktails σε ένα μπαράκι με καταπληκτική θέα. Εκεί εκφράζουν το θαυμασμό και την εκτίμησή τους ο ένας για τον άλλο και συζητούν τις προθέσεις τους, εν όψει της πρώτης ψηφοφορίας. Με την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, η Μαρίνα αφήνει υπονοούμενο ότι παίζουν τους απόμακρους, γιατί φοβούνται μην ψηφιστούν ως ζευγάρι.

Η Άννυ, ο Παναγιώτης Μητσάκος και ο Μάνος πηγαίνουν εκδρομή στους καταρράκτες. Ο οδηγός του tour τους οδηγεί σε μαγευτικά μονοπάτια και τους εξηγεί την ιστορία τους. Όταν φτάνουν στην κολυμπήθρα, ένα σημείο με πολύ κρύα νερά, τα αγόρια τολμούν και κάνουν βουτιά.

Και η ώρα για την ψηφοφορία φτάνει… Ο Χάρης εξηγεί στους παίκτες τη διαδικασία, ότι πρέπει να ψηφίσουν ένα ζευγάρι. Αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, ακολουθεί η πρώτη τελετή αποκάλυψης.

Θα καταφέρουν οι παίκτες να μαντέψουν σωστά και να αποκαλύψουν το πρώτο ζευγάρι;

Η τελετή κλείνει με τον Χάρη να υπόσχεται μία έκπληξη για όλους σε λίγο… Δυο νέοι παίκτες εισβάλουν στο παιχνίδι. Είναι η Στέλλα σύντροφος του Παναγιώτη Παρούσου, και ο Δημήτρης το ταίρι της Αγγελικής. Ο Δημήτρης και η Στέλλα μπαίνουν για πρώτη φορά στην ομάδα…

Νέο επεισόδιο στο “Game of Love”, σήμερα, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Stay tuned!