H απόλυτη πρόκληση έρχεται στον ΑΝΤ1 και θα αλλάξει τα βράδια μας!

Το Game of Love, ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο.

Στο 1ο επεισόδιο, ο παρουσιαστής μας συστήνει τα 4 ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο Game of Love και τα οποία θα αποχωριστούν μεταξύ τους κατά την είσοδό τους στο σπίτι. Έντονες στιγμές συγκίνησης για τα ζευγάρια κατά τον αποχωρισμό...

Στη συνέχεια, θα γνωρίσουμε και τους singles, που μπαίνουν στο παιχνίδι με άγριες διαθέσεις…

Οι κοπέλες θα βρεθούν για πρώτη φορά μεταξύ τους και στη συνέχεια τα αγόρια. Η πρώτη επαφή γίνεται και στόχος των παικτών είναι να γνωριστούν και να προσπαθήσουν να καταλάβουν ποια είναι τα ζευγάρια και ποιοι οι singles.

Ο Χάρης Χριστόπουλος, ως γνήσιος οικοδεσπότης καλωσορίζει όλους στο ξενοδοχείο, το «σπίτι» τους για το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: Game of love: Ο παίκτης που πόζαρε γυμνός και άφησε τη Φαίη Σκορδά με ανοιχτό το στόμα!

Και ο κλήρος πέφτει στα κορίτσια… Μέσα από κλήρωση, θα δουν με ποιον άνδρα θα κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο…

Στο πρώτο επεισόδιο, θα δούμε επίσης τον Χάρη να αναθέτει την πρώτη αποστολή αποπλάνησης του “Game of Love” σε μία παίκτρια.

Σχεδόν αμέσως, ο πάγος σπάει και οι παίκτες μπαίνουν στο «πετσί του ρόλου» και ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού. Στόχος το χρηματικό έπαθλο των 30.000 €.

Όλοι δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο «παιχνίδι σχέσεων», αν και σε κάποιους η ζήλια για τους συντρόφους τους διαγράφεται στα μάτια τους.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Η ατάκα του Πάνου στην Στέλλα! «Αχ θα με πεθάνει...» (Βίντεο)

Το σκηνικό ειδυλλιακό, σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο που θα είναι η βάση των παικτών και όχι μόνο. Θα είναι ορμητήριο για πολλές αποστολές, ραντεβού και αποδράσεις εκτός, σε πανέμορφα μέρη, πάντα με την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Στόχος το δέσιμο, η επικοινωνία αλλά και διασκέδαση με χαλαρή διάθεση, χορό και έντονο ερωτισμό.

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα; Let the “Game of Love” begin! Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21.00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στον ΑΝΤ1!