Ο Σεφ καλεί τις δυο ομάδες να επιλέξουν χοιρινό, μοσχαρίσιο ή αρνίσιο κρέας για να κάνουν ένα ξεχωριστό πιάτο με μπριζόλα. Το αποτέλεσμα μεταξύ άλλων ήταν πιάτα όπως η «Σαρκοφάγος του Τουταγχαμών» και «Η γαλότσα του Αϊ Βασίλη» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σεφ!

Το χειρότερο πιάτο είναι της Ιωάννας, για την οποία η τιμωρία είναι να φτιάξει το dinner για τους υπόλοιπους στην κουζίνα. Ο Σεφ της ζητάει να έχει έναν βοηθό και αυτή επιλέγει τον Λαγογιάννη, ο οποίος και δείχνει την δυσαρέσκειά του. Το καλύτερο πιάτο είναι του Νίνο, ο οποίος κερδίζει και την Ασυλία για το Dinner.

Πριν προχωρήσουν στην επόμενη διαδικασία, ο Chef, έχοντας την γνωμάτευση του γιατρού για την Παναγιώτα, πρέπει να της ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει για λόγους υγείας. Για 7 ημέρες δεν πρέπει να εργάζεται και ως εκ τούτου, πρέπει να αποχωρήσει από το Hell’s Kitchen.

Η Παναγιώτα στεναχωριέται πολύ που η πορεία της στο Hell’s Kitchen σταματάει με αυτόν τον τρόπο. Ο Chef την καλεί στο εστιατόριο για να αποχαιρετήσει τις δύο ομάδες.

Οι ομάδες βρίσκονται στη σάλα και αποχαιρετούν την Παναγιώτα, η οποία νιώθει πολύ άσχημα. Δεν αντέχει τους αποχαιρετισμούς και είναι απογοητευμένη. Έχει γράψει ένα γράμμα για όλους, θέλοντας να μοιραστεί μαζί τους αυτά που ένιωσε κατά την συμβίωση και την κοινή τους πορεία στο Hell’s Kitchen.

Πριν την προετοιμασία του Dinner service από την μπλε ομάδα καλούνται να διαλέξουν ποιον θα στείλουν στην άλλη ομάδα για τη δίκαιη διεξαγωγή της διαδικασίας και τελικά καταλήγουν στον Νίνο. Μοιράζονται τα πόστα και ξεκινάει η προετοιμασία. Στην Κόκκινη Ομάδα άλλος ένας τραυματισμός κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση…

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Απασφάλισε η Εύη! "Ο Σώζων βλέπει φαντάσματα! Έχει μπει στο παιχνίδι διαβασμένος! Το παίζει το λαϊκό παιδί!" (βίντεο)

Το μαγαζί ανοίγει και ο Λαγογιάννης στο πάσο είναι αυταρχικός, πιεστικός και φωνάζει. Η Κωνσταντίνα τον πιέζει να δίνει σωστές οδηγίες. Η παρουσία του γίνεται αισθητή στην κουζίνα με πολύ έντονο τρόπο ενώ έχει στο στόχαστρο την Ιωάννα η οποία τα πάει χάλια στο πόστο της, που είναι ρύζι και πάστα.

Στην Κόκκινη ομάδα πρωταγωνιστεί η Μανταλένα η οποία μπαίνει στο στόχαστρο του Σεφ. Το πόστο της είναι αλλαντικά, γλυκά και είναι στα χαμένα. Ο Σεφ της κάνει συνέχεια παρατηρήσεις και την παίρνει έξω για να του δώσει εξηγήσεις. Η κατάσταση στην Κόκκινη κουζίνα είναι τόσο κακή που ο Έκτορας εκμυστηρεύεται… πως ντρέπεται!

Η χαμένη ομάδα ψηφίζει τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και μετά το τέλος της δεύτερης ευκαιρίας ο Σεφ επιλέγει ποιος αποχωρεί.

Διαβάστε ακόμα: Game of love: Ο παίκτης που πόζαρε γυμνός και άφησε τη Φαίη Σκορδά με ανοιχτό το στόμα!

Κατά την επιστροφή στο σπίτι, τα παιδιά βρίσκουν ένα γράμμα από την Παναγιώτα… Ο Κωνσταντίνος το διαβάζει και συγκινητικά λόγια ακούγονται για όλους. Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο γράμμα, με έναν παραλήπτη αυτή τη φορά, το Νίνο, ο οποίος επιλέγει να το διαβάσει σιωπηρά χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενό του…

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή 6 Μαΐου στις 21.00, στον ΑΝΤ1