Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Έκτορας Μποτρίνι για το "Hell's Kitchen".

Ο γνωστός σεφ έκανε μία ανάρτηση στην οποία απάντησε με πολύ θυμό για όλα τα σχόλια που γίνονται για το συγκεκριμένα ριάλιτι.

Η απάντηση αυτή αφορούσε όσους έστελναν μηνύματα ή σχολίαζαν αρνητικά το γεγονός ότι πετούν τα φαγητά αντί να τα δίνουν σε άστεγους! Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

"Ειλικρινά ντρέπομαι για λογαριασμό όλων αυτών που παραπονιούνται πως πετάμε τα φαγητά στο Hell’s Kitchen, υπονοώντας πως θα έπρεπε να τα δίνουμε στους άστεγους και σε όσους πεινάνε. Όχι, κύριοι, όταν το φαγητό είναι κακό για όσους έχουν να το πληρώσουν είναι εξ ίσου κακό ή βλαβερό για όσους δεν έχουν. Τι θέλετε, δηλαδή; Να δίνω τα καμένα, τα λύσσα στο αλάτι ή τα επικίνδυνα στους αδύναμους κρίκους του συστήματος;
Φυσικά, ό,τι καλό και ακόμα χρήσιμο περισσεύει το προσφέρουμε στους άστεγους και όπου αλλού χρειάζεται. Φυσικά, με τα υπόλοιπα της κουζίνας μας φτιάχνουμε φαγητό και αξιοποιούμε ό,τι μπορούμε, γιατί είναι έλλειψη σεβασμού και ιεροσυλία να πετάς την τροφή.
Να θυμάστε όμως πως οι συνάνθρωποι μας δεν είναι σκουπιδοφάγοι και να μη βιάζεστε να βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα. Ότι δεν κάνει για μας δεν κάνει για κανέναν."

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο φιλί Λυκουρέζου - Καλογρίδη! Και επίσημα ζευγάρι!