Μια αποχώρηση που δεν περιμέναμε είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Hell’s Kitchen!

Η ομάδα των αντρών έχασε την ομαδική δοκιμασία και ψήφισει τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Τρεις ψήφους πήρε ο Αλέξανδρος Ζαλαβράς και από δύο οι Νίνο Τσατσούλης και Ευγένιος Χαραλάμπους όμως ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν αυτός που αποφάσισε πως από το ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να αποχωρήσει ο....
Ευγένιος!

«Ευγένιε. Εσύ έχεις δουλέψει πάρα πολλά χρόνια σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Την πρώτη μέρα που ήρθες, δούλεψες στο πόστο των αλλαντικών. Φοβερό λάθος το ότι αφήνεις πάνω στα αλλαντικά σου τα δέρματα, δεν τα φτιάχνεις όπως πρέπει να είναι. Σωστά; Αυτό το περνάμε, γιατί λάθη συμβαίνουν σε όλες τις κουζίνες. Το ίδιο λάθος όμως να γίνεται δεύτερη και τρίτη φορά, είναι τραγικό.

Διαβάστε ακόμα: ΜΙΚΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:Η Ογιά διχασμένη ανάμεσα στην αγάπη και την ηθική! Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 13/03

Το πιο τραγικό βέβαια ξέρεις ποιο είναι; Ότι ενώ ήξερες ότι τα γλυκά δεν θα γίνουν ποτέ, δεν ήρθες να ζητήσεις βοήθεια. Εγώ θα συμφωνήσω με αυτόν που είπε ότι είσαι ο αδύναμος κρίκος. Στην κουζίνα αυτή δεν υπάρχει θέση για αδύναμους κρίκους. Από εδώ θα βγει ο καλύτερος. Δυστυχώς, αυτός δεν είσαι εσύ. Πρέπει να αφήσεις την κουζίνα του Hell’s Kitchen. Δώσε μου τη στολή σου», είπε χαρακτηριστικά στον Ευγένιο ο Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο: