Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος οι θεατρικοί παραγωγοί έχουν ξεκινήσει τα "μαγειρέματα" για την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν οι Γιάννης Κεντ- Πάνος Κατσαρίδης των Θεατρικών Σκηνών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουν τα ηνία του Παλλάς για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Η αρχή γίνεται με τη "Μαντάμ Σουσού" σε διασκευή της Δήμητρας Παπαδοπούλου η οποία θα ενσαρκώσει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Γιάννη Κακλέα να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του, ενώ η συνέχεια επιφυλάσσει το δημοφιλές μιούζικαλ "Cabaret" σε μία υπερπαραγωγή και σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη.

Όσον αφορά το δεύτερο, τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Σάλι Μπόουλς έχει συμφωνήσει η Τάμτα, στο ρόλο του Κομπέρ η Εβελίνα Παπούλια, ενώ τον Κλίφορντ Μπράντσο κρατά ο Ευθύμης Ζησάκης.

Ο ταλαντούχος και χαρισματικός ηθοποιός, που έχει ολοένα και πιο ανοδική πορεία στον χώρο της υποκριτικής με τις εξαιρετικές του ερμηνείες, ετοιμάζεται να βάλει το πιο απαιτητικό στοίχημα της καριέρας του.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο στοίχημα, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στην παράσταση "Βάφ' τα μαύρα" στο θέατρο "Λαμπέτη" και στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Το σόι σου" που αναμένεται να συνεχιστεί και του χρόνου.