Από TV24 Team

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που έδωσε στο Survivor All Star την πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του με ποσοστό 19,6 στο δυναμικό κοινό (18-54) και 20,3 στο γενικό σύνολο του κοινού.

Το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, κάτι που φαίνεται πως εξέπληξε την αντίπαλη ομάδα.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον παίκτη των Μαχητών να νιώθει ευάλωτος συναισθηματικά και να εκφράζει κάποια παράπονα στην ομάδα του. Ωστόσο, ο δεύτερος αγώνας ασυλίας τους περιμένει και η ομάδα των Μαχητών πρέπει να αφήσει στην άκρη τις όποιες διαφωνίες της και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να διεκδικήσει αυτή τη φορά τη νίκη, καθώς αν δεν τα καταφέρει θα κληθεί να βγάλει άλλους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο κρίσιμος δεύτερος αγώνας ασυλίας λοιπόν, τα έχει όλα! Ωραίες αναμετρήσεις με ένταση και πάθος! Όμως μία ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και θα παρακολουθήσει ως θεατής το δεύτερο συμβούλιο του νησιού. Ποια θα είναι αυτή;

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor All Star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega Stories: Τι θα δούμε απόψε 13/3

MasterChef: Σκέψεις για την επόμενη σεζόν