Από Έπη Τρίμη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά μας καλημερίζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha μαζί με την ομάδα της. Η εκπομπή Happy Day έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και παραμένει σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη. (Σταματίνα Τσιμτσιλή VS Ελεονώρα Μελέτη: Ποια βγήκε πρώτη σε νούμερα στην πρωινή ζώνη).

Η δημοσιογράφος τόσα χρόνια στον χώρο της παρουσίασης έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το κοινό τόσο για τον ακέραιο χαρακτήρα της, όσο και για τις απόψεις που εκφέρει. Από το 2014 ανέλαβε την εκπομπή, Happy Day και μέχρι σήμερα μάς χαρίζει μοναδικές στιγμές.

«Το κανάλι είναι επιχείρηση», δήλωσε η Σταματίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, αποκάλυψε ότι έχει συμβεί και στην ίδια, κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, να μάθει… από δελτίο Τύπου για κάποιον συνεργάτη της.

«Έχει τύχει και σε μένα στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο να κάνω μία ζώνη και να μάθω από ένα δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος, αυτό που περιμένεις κι αναμένεις είναι ένα τηλέφωνο. Το ότι το κανάλι δεν θα σε ενημερώσει, είναι ξεκάθαρο. Το κανάλι είναι επιχείρηση και κάνει τη δουλειά του» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια σε συζήτηση με τους συνεργάτες της».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος -παρουσιάστρια ανέφερε: «Εγώ για το κανάλι δεν θα στενοχωρηθώ, γιατί είναι μία επιχείρηση. Όταν εγώ σε ξέρω και ξέρεις ότι είμαι σε αυτή τη ζώνη και θα έρθω εγώ, περιμένω από σένα ένα τηλέφωνο, για να μην το μάθω από δελτίο Τύπου. Εγώ έμαθα από δελτίο Τύπου ότι κάποιος ήρθε» .

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr: