Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακούγεται ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, και μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το σχόλιο που είχε κάνει για το γεγονός αυτό (δείτε τι είχε σχολιάσει για την τραγουδίστρια) και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 22/10 στην εκπομπή της, με αφορμή την συνέντευξη του φίλου και παραγωγού της Γιώργου Αρσενάκου, είπε την δική της άποψη σχετικά με την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα.

Πράγματι έντονες είναι οι φήμες τους τελευταίους μήνες που θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, όμως μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι!

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Φουρέιρα

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της.

Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της» είπε χαρακτηριστικά!

Η πρώτη δήλωση του Λάκη Γαβαλά για την εγκυμοσύνη της

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19/9 η νέα ταινία "Brodway" που πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα και ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM, στη Βίκυ Καγιά ενώ ρωτήθηκε και για την συνεργασία του με την τραγουδίστρια στην παράσταση.

«H Βίκυ Καγιά ταιριάζει καλύτερα στην σύνταξη και εννοώ την συντακτική ομάδα. Είναι ικανή, άρτια, οργανωμένη, γιατί πρέπει να βάφεται και να βγαίνει συνέχεια εκεί; Από την άλλη μεριά, όταν την βλέπω μου αρέσει και η προσωπικότητά της είναι μια χαρά», σημείωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε για την απουσία της Ελένης Φουρέιρα από την παράσταση Broadway, λέγοντας: «Όταν έμαθα ότι θα είναι και η Ελένη μαζί μας στην ταινία, χάρηκα πάρα πολύ. Σε μια πρεμιέρα όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι όλοι παρόντες. Η Ελένη θα είχε ή κάποια εμφάνιση ή θα είναι έγκυος ή έκατσε σπίτι να δει GNTM», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άλλη ανακοίνωση περίμεναν να κάνει, άλλη τελικά έκανε - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα από το σπίτι της με τον Αλμπέρτο Μποτία