Από Ελένη Μήτση

Μετά τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς ''Μια νύχτα του Αυγούστου'' την Κυριακή 9/10 θα προβληθεί το δεύτερο και συγκλονιστικό επεισόδιο με τις εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές πολλά χρόνια μετά τον θάνατο της Άννας Βανδουλάκη...

Όσα θα δούμε την Κυριακή 9/10 στη σειρά ''Μια νύχτα του Αυγούστου''

Μια επίσκεψη της Μαρίας στον Ανδρέα, κάνει τον τελευταίο να γεμίσει από αισιοδοξία. Όμως ο αξιωματικός Ντρετάκης φαίνεται να κάνει κρυφές σκέψεις για εκείνη.

Η Μαρία, κρυφά από τον άντρα της, Νίκο Κυρίτση, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Ανδρέας και η Μαρία συναντιούνται για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια και η ευγνωμοσύνη του Ανδρέα για τη γυναίκα που τον επισκέφθηκε είναι τεράστια. Την εκλιπαρεί να ξανάρθει.

Στο μεταξύ, η επικίνδυνη πορεία του Μανώλη από τη μέρα που έχασε την Άννα, τη μοναδική γυναίκα που τον αγάπησε πραγματικά, μέρα με τη μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή. Η σπιτονοικοκυρά του, Αγάθη, μην αντέχοντας να τον βλέπει να οδηγείται στο χείλος του γκρεμού, παίρνει τη γενναία απόφαση να τον σώσει.

Το twitter αποθέωσε την πρεμιέρα της σειράς

Η σειρά "Μία νύχτα του Αυγούστου" φαίνεται πως ενθουσίασε από το πρώτο επεισόδιο τους τηλεθεατές.

Η σκηνοθεσία, οι ερμηνείες, το καστ, όλα είναι επιλεγμένα με τέτοια λεπτομέρεια που οι φανατικοί κατάφεραν να προσέξουν, γι' αυτό και δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν πόσο καλή προσπάθεια είναι αυτή, ιδιαίτερα από το κανάλι της ΕΡΤ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ημέρα με πρεμιέρες χθες (2/10) - Πώς τα πήγαν σε νούμερα το Κόκκινο Ποτάμι και το Μια Νύχτα του Αυγούστου

Στην ΕΡΤ ο Γιώργος Καραμίχος και όχι ως ηθοποιός - Η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον του μετά τη σειρά "Μία νύχτα του Αυγούστου"