Από Στέλλα Μούτσιου

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" της ΕΡΤ και μίλησε για πολλά ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τον σύντροφό της), αλλά και θέματα περισσότερο κοινωνικού περιεχομένου.

Με αφορμή, λοιπόν, την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε "Μη με αφήσεις πότε", η οποία είχε να κάνει με την κακοποίηση των γυναικών, η ηθοποιός επισήμανε πως έλαβε πληθώρα μηνυμάτων από ανθρώπους που εξομολογούνταν πως βίωναν κάτι αντίστοιχο και το γεγονός αυτό την σόκαρε.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για τα μηνύματα που λάμβανε

«Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο.

Και μου λέει μια κοπέλα, «Εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε έπειτα: «Έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό».

Και κατέληξε: «Υπάρχει βία στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε βία. Δηλαδή υπάρχουν πολλές τοξικές σχέσεις που αν είσαι απ’ έξω, είτε παρατηρητής είτε το έχεις βιώσει εσύ αλλά έχεις πάρει απόσταση, σου είναι πια καθαρό ότι είναι κακοποιητικό. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξή της παρουσιάστηκε στον άερα του Happy Day. Η ηθοποιός, πέρα από το μέλλον της με τον Σταύρο στη σειρά, αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις της σειράς, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τους γονείς της και ιδιαίτερα με εκείνη που είχε με την μητέρα της, την οποία και έχασε όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή. Το γεγονός αυτό της άλλαξε τη ζωή, ωστόσο θυμάται το δέσιμό τους και χαμογελάει.

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 παιδί. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου. Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Έχουν περάσει από 40 κύματα - Η κατάληξη της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ

«Σκοτώνεται η...» - Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλάει ανοιχτά για τη συνέχεια του Σασμού