Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, και αυτό υποστηρίζει και κάνει και αυτή τη χρονιά η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Το πρωί της Παρασκευής 30/9 βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό, και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων για την απόφαση αυτή, αλλά αποκάλυψε επίσης πως και φέτος, διότι γνωρίζουμε ότι έχει προτάσεις γενικότερα, δέχτηκε τηλεοπτικές προτάσεις.

Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό η Χατζηβασιλείου

«Δέχθηκα προτάσεις και τις συζήτησα κιόλας. Ήταν δύο διαφορετικά κανάλια, δεν θα τα πούμε γιατί δεν έχει νόημα. Είχαμε συζητήσει για την πρωινή ζώνη, αλλά οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελα εγώ να λειτουργήσω χωρίς να προσλαμβάνω. Δηλαδή, να προσλάβω τις τοξίνες της τηλεόρασης, αλλά να έχει και μια απόδοση αυτό στον κόσμο. Εγώ θέλω να είμαι χρηστική, χρήσιμη, κάτι να δίνω.

Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση, δεν το έχω ανάγκη», είπε όλο νόημα και έκλεισε την κουβέντα.

Τα "καρφιά" της για ορισμένες εκπομπές

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε λίγο καιρό πριν σε μία σπάνια εμφάνιση της, και έδωσε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα συζητηθεί καθώς μίλησε κυριολεκτικά για όλα. Η δημοσιογράφος μίλησε λοιπόν με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την επαγγελματική της ζωή, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τα όσα διαδραματίζονται στην ελληνική κοινωνία σχετικά με τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το τελευταίο διάστημα.

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως αυτό το διάστημα κάνει όλα όσα θέλει, ασχολείται με τα podcast, πιάνει θέματα που την ενδιαφέρουν, δεν έχει παρεμβάσεις από πουθενά και γι’ αυτό λέγεται «Πάμε Αλλιώς», το οποίο φυσικά παραπέμπει στο «Πάμε Πακέτο» που μας λέει χαρακτηριστικά, ότι «πλακώθηκε» με τον Γιάννη Λάτσιο για να επιβάλλει τον τίτλο αυτόν στην εκπομπή.

Στην ερώτηση εάν θα την ενοχλούσε να δει μία άλλη παρουσιάστρια να αναλαμβάνει το «Πάμε Πακέτο» απαντά αρνητικά και πως εάν δει πως το κάνει καλά θα τη βοηθήσει κιόλας. «Εγώ έχω κλείσει τον κύκλο μου με αυτό το κομμάτι» προσέθεσε, αν και όπως λέει υπάρχουν στιγμές που της λείπει.

Σε ό,τι αφορά μελλοντικά σχέδια, δηλώνει πως μόνο σε διαφορετικά πρότζεκτ μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της. «Δεν μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα» συμπλήρωσε, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή γιατί δεν τα πάει καλά με το πρωινό ξύπνημα.

Αναφορικά με την πρόταση που είχε για μια εκπομπή infotainment απαντά χαρακτηριστικά πως το «όταν το προϊόν θα είναι ενδιαφέρον για το παραλήπτη θα το κάνω». Η κ. Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και δήλωσε πως θεωρεί μεγάλη υπερβολή πως όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το θέμα αυτό. «Αναστήθηκαν καριέρες με την Πισπιρίγκου» συμπλήρωσε.

Τέλος αναφέρθηκε στο βιβλίο της «Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί» και αποκαλύπτει πως έχει αλλάξει ζωές και έγινε best seller από τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Κόλαφος" η Χατζηβασιλείου: «Μήπως κάποιοι κοιμούνται με τα άρβυλα;»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η τηλεόραση θα μου έλειπε μόνο αν είχα την ευκαιρία να...»