Από TV24 Team

Η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί να έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο ΣΚΑΙ (δείτε εδώ την αντίδρασή της για το γεγονός), και στην νέα της εκπομπή (δείτε τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε) ωστόσο "πρεμιέρα" την Πέμπτη 29/9 κάνει και ένα κοντινό συγγενικό της πρόσωπο στο Love Island και την μακρινή Τενερίφη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, έχει αδυναμία στους δύο γιους της, τους οποίους απέκτησε με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον Άρη και τον Νικήτα. Ο ένας από τους δύο, ο Νικήτας, έχει σπουδάσει media, και τώρα κάνει το μεταπτυχιακό του, αλλά και το πρώτο του βήμα στην τηλεόραση, όπως έγινε γνωστό!

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο Love Island

Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες θέλουν τον νεαρό Νικήτα, να έχει μπει στην ομάδα παραγωγής του Love Island, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Το επίσημο trailer για την αυριανή (29/9) πρεμιέρα του Love Island

Δύο μέρες πίσω πήγε η πολυανεμενόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Love Island», λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν την περιοχή όπου γυρίζεται. Αύριο (29/9) ωστόσο, το show θα κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα του και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η εντυπωσιακή βίλα των 1200 τ.μ. (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι) διαθέτει δύο ορόφους και δύο μεγάλους κήπους με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, που σου κόβει την ανάσα! Τα δωμάτια και ο περιβάλλοντας χώρος έχουν διαμορφωθεί για να υποδεχτούν τους Islanders σε ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τον έρωτα.

Εκεί τους περιμένει η απόλυτη love guard, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για να τους υποδεχτεί, να τους ξεναγήσει και να τους υπενθυμίσει όλους τους κανόνες που ισχύουν στη βίλα της αγάπης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Δεν κρατιέται να γνωρίσει τα αγόρια - Η εντυπωσιακή ξανθιά νοσοκόμα που θα δούμε στη βίλα

Love island: Το κορμί της ανασταίνει και νεκρούς - Η καυτή βρεφονηπιοκόμος που μπαίνει στο παιχνίδι