Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε με εντάσεις στο στούντιο του ΣΚΑΪ, αφού ξέσπασε άγριος καβγάς ανάμεσα στον Νίκο Σβέρκο και τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, καθώς και τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, γεγονός που ίσως παίξει ρόλο στα νούμερα της εκπομπής.

Η αφορμή δόθηκε όταν παρουσιάστηκε η μελέτη των Τσιόδρα – Λύτρα, με τον δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο να την χαρακτηρίζει ως σκάνδαλο, τονίζοντας πως η κυβέρνηση οφείλει μία συγγνώμη στις οικογένειες, που με την πολιτική της οδήγησε στο να χαθούν πολλές ζωές. Οι υπόλοιποι, ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη και ξέσπασαν λέγοντας του ότι δεν έχει καταλάβει τι λέει η έρευνα.

Ο καβγάς στον αέρα του ΣΚΑΪ

Οικονόμου: «Νίκο είσαι εκτός θέματος»

Σβέρκος: «Εκτός θέματος είστε όλοι εσείς. Πέθανε ο κόσμος»

Κουτροκόη: «Δεν έχεις μπροστά σου τα στοιχεία για να ξέρεις»

Παπαπαναγιώτου: «Γιατί λες ψέματα;»

Σβέρκος: «Σταμάτα!»

Παπαπαναγιώτου: «Μα λες ψέματα!»

Οικονόμου: «Δεν είμαστε ουρές του Πολάκη εδώ»

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν κι άλλο μεταξύ του Νίκου Σβέρκου και του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, αφότου ο Άκης Παυλόπουλος του διάβασε η έρευνα.

Παπαπαναγιώτου: «Κατάλαβες τι είπε; Όχι»

Σβέρκος: «Τι όχι μωρέ, διάβασε τη μωρέ…»

Παπαπαναγιώτου: «Τα μωρέ εκεί που σε παίρνει. Τα μωρέ στις γιάφκες. Υπάρχει αδυναμία κατανόησης κειμένου. Τρίτη δημοτικού πήγε, δεν πήγε παραπάνω»

Τι αλλαγές έχουν συμβεί στην εκπομπή μετά την πρεμιέρα

Σύννεφα υπάρχουν πάνω από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ καθώς όπως αποκάλυψε η εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ντόρα Κουτροκόη δεν βρίσκεται καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής στο πλευρό του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια απουσιάζει στις πολιτικές συζητήσεις ενώ δε βρίσκεται και απέναντι από καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν έχει να κάνει με αριθμούς...» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το ΣΚΑΪ

Έχασε κιλά και γυμνάστηκε ακόμα περισσότερο: Που είναι και τι κάνει σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου μετά την αποχώρηση από το ΣΚΑΪ