Από Πέννυ Μαστοράκου

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πως είχε ακουστεί ιδιαίτερα πως η κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη, βιώνει κρίση στον γάμο της και είναι στα πρόθυρα χωρισμού, είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και δεν ίσχυε καθώς το ζευγάρι κάθε φορά έκανε κοινές εμφανίσεις και ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Ο λόγος για τον Γιάννης Ζουγανέλη, ο οποίος το πρωί της Κυριακής 25/9 έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και έδωσε απαντήσεις σε όλα!

Η αφοπλιστική απάντηση του Γιάννη Ζουγανέλη

Είναι πάντα περήφανος για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, και αποκάλυψε πως συγκινήθηκε όταν η Χάρις Αλεξίου της έδωσε την «σκυτάλη». «Είναι τρελό να με ρωτούν αν χώρισε ο κόσμος. Κατ’ αρχήν με πλησιάζει κόσμος και με συγχαίρει για το εγγονάκι. Ποιο εγγονάκι; Ότι η κόρη μου χώρισε με το γαμπρό μου και δεν ήταν στα γενέθλιά του. Ήταν στα γενέθλιά του κι εγώ πήγα» είπε βάζοντας τέλος στις φήμες.

Η πρώτη δήλωση μετά τις φήμες διαζυγίου έπειτα από 2 χρόνια γάμου

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους στις Σπέτσες ήταν από τους πιο ρομαντικούς και η τραγουδίστρια έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα διάφορα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο.

Όπως γράφτηκε το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί, με τον δικηγόρο να περνάει μονάχα με φίλους τις διακοπές του, ενώ η τραγουδίστρια να βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.

Οι φήμες ωστόσο αυτές διαψεύστηκαν αρχικά από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη και στη συνέχεια από πλάνα που προβλήθηκαν στις εκπομπές με το ζευγάρι να βρίσκεται στα παρασκήνια συναυλίας.

Ωστόσο, και ο Σπύρος Δημητρίου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη απάντησαν στις φήμες αυτές μέσω του Δημήτρη Παπανώτα με τον οποίο συναντήθηκαν σε έξοδο τους.

«Τις προάλλες ήμασταν με την Μαίρη Παλιαλέξη και τρώγαμε στην Βραυρώνα στην παραλία και το είδα το ζευγάρι και είχαν ένα ρομαντικό γεύμα οι δυο τους. Τους είδα τους χαιρέτησα και τους είπα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί γιατί άκουσα αυτές τις φήμες κλπ. και μου λένε όχι Δημήτρη κανένα πρόβλημα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σούσουρο με την ανάρτηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη - Τι συνέβη;

Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελεονώρα Ζουγανέλη - Το ανακοίνωσε με δυο φωτογραφίες