Από Ελένη Μήτση

Δύσκολες ώρες περνάει ο Κώστας Μαρτάκης, καθώς το Σάββατο 24/9 μια απώλεια έμελλε να πλήξει την οικογένεια του, βυθίζοντας τους σε μεγάλο πένθος.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής μέσα από μια ανάρτηση του στο instagram γνωστοποίησε, πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του αδερφού. Να θυμίσουμε εδώ, πως ο Νίκος Πολίτης είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Κώστα, αφού οι γονείς του είχαν χωρίσει και η μητέρα του έφτιαξε ξανά τη ζωή της.

Η ανάρτηση του Κώστα Μαρτάκη για τον θάνατο του πατέρα του αδερφού του

«Χθες έφυγες για τη γειτονιά των αγγέλων. Θα είσαι πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου. Θα σε θυμάμαι πάντα μπαμπά 2… Έφυγες γεμάτος αναμνήσεις, καλές και κακές στιγμές, πάλεψες με τους δαίμονές σου για χρόνια, έζησες πιο πολύ από ότι μπορούσες για εμάς. Θα σε συναντήσω στον επόμενο γύρο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Μαρτάκης απώλεια

Η ανάρτηση που είχε κάνει πριν καιρό για τον πατέρα του Πολίτη με αφορμή τα γενέθλιά του

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης στα social media προκειμένου να ευχηθεί στον πατριό του για τα γενέθλιά του.

Οι γονείς του γνωστού τραγουδιστή χώρισαν όταν αυτός ήταν μικρός σε ηλικία, ωστόσο η μητέρα του θέλησε να φτιάξει ξανά τη ζωή της μαζί με έναν άνδρα. Ο άνθρωπος αυτός έγινε ένας δεύτερος πατέρας για τον Κώστα Μαρτάκη, στον οποίο και φαίνεται να έχει τρελή αδυναμία.

«Κάποιοι από εμάς σε αυτή την ζωή είμαστε συνάμα τυχεροί και άτυχοι… Εμένα η ατυχία του χωρισμού των γονιών μου, μου έφερε ένα χαμογελαστό και υπέροχο άνθρωπο! Τον δεύτερο μπαμπά μου!

Τον μπαμπά της καθημερινότητας, που έλεγε μην τα μαλώνεις τα παιδιά, που με κακομάθαινε και συνέβαλε σε αυτό, που είμαι σήμερα!! Χρόνια πολλά μπαμπά 2! Σε αγαπώ πάντα!».

Πολίτης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Πέθανε φτωχός και άνεργος" - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για αγαπημένο ηθοποιό από τους Δυο ξένους

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος