Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο ώρες μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης της Αννίτας Πάνια, έπειτα από την λήξη της συνεργασίας τους, από το Open, και ακούστηκαν φήμες που την ήθελαν να πηγαίνει σε άλλο κανάλι και να κάνει εκπομπή με τον λατρεμένο στο κοινό, Ηλία Ψινάκη.

Ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης, το πρωί της Τετάρτης 14/9 έδωσε άμεσα τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια, όταν έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο όπως ήταν φυσικό.

Οι απαντήσεις του Ηλία Ψινάκη

«Η Αννίτα, ο Περρής και εγώ θέλουμε να φέρουμε μια καινούργια πρόταση στην τηλεόραση. Έχουμε βαρεθεί τα συνηθισμένα και ετοιμάζουμε κάτι αρκετά διαφορετικό με πολύ… κλάμα. Αυτό όμως το διαφορετικό δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στην τηλεόραση. Συνεπώς όχι, δεν θα το δούμε στο MEGA» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ και παρουσιαστής.

Μετακινήσεις στο ανοιχτό κανάλι

Το Open κάνει όσες ενέργειες κρίνει απαραίτητες για να αναβαθμίσει το δυναμικό του και έτσι την Τρίτη 13/9 έγινε γνωστό, πως ένα σημαντικό πρόσωπο φεύγει αλλά ένα νέο πρόσωπο έρχεται.

Πιο αναλυτικά, ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση καλωσορίζοντας τον Δημήτρη Μαύρο, γενικό διευθυντή επί δεκαετίες πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ), ο οποίος θα παρουσιάζει και θα αναλύει κάθε μήνα τα ευρήματα ειδικών ερευνών για λογαριασμό του καναλιού.

Δημήτρης Μαύρος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα εκπομπή του Μπέζου - Στο Open παρουσιαστής του ''Ό,τι αγαπώ'' ο ηθοποιός

Έρωτας φυγάς: Μοναδικοί ρόλοι - Οι 15 ηθοποιοί που θα πλαισιώσουν τη νέα σειρά του Open