Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή ALPHA Τώρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (16/8) ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι ηθοποιοί). Ο ηθοποιός μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο σίριαλ ενώ εξέφρασε την επιθυμία του, να σημειώσει την ίδια επιτυχία με τον Σασμό.

Οι δηλώσεις του Λάζαρου Γεωργακόπουλου για τον «Παράδεισο των Κυριών»

«Ένα πολυκατάστημα, κάτι σαν το “Μινιόν” εκείνης της εποχής. Προσπαθούν να το στήσουν από την αρχή δύο νέοι άνθρωποι, με την ελπίδα να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά, σε μια δύσκολη Ελλάδα. Μέσα από αυτό το πολυκατάστημα μαθαίνουμε τις ιστορίες των ανθρώπων, τα πάθη τους και τα κρυμμένα τους μυστικά. Είναι ένα έργο με φοβερή κομψότητα.

Είμαστε στο 1963, μια ιδιαίτερη στιγμή για την Ελλάδα. Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική κατάσταση τα εποχής αλλά μόνο με την κοινωνική… Είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά. Μακάρι να πάει καλά, όπως και ο Σασμός. Την αγαπήσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή! Ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σειρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Τι είπε ο Αργύρης Πανταζάρας για τον ρόλο του στη σειρά

O ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα στον Σασμό ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα τώρα είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα του, σε μία νέα σειρά του ALPHA, τον «Παράδεισο» (δείτε εδώ ποιες άλλες σειρές θα παρακολουθήσουμε του χρόνου στην τηλεόραση).

Ο ηθοποιός το μεσημέρι της Κυριακής (3/7) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται, εκεί όπου μίλησε για το νέο αυτό challenge που έχει εμφανιστεί μπροστά του.

«Έρχεται ένας ρόλος, ο «Ντίνος» σε μία Αθήνα της δεκαετίας του '60. Θα φέρει τη μόδα στην πόλη και το πρώτο εμπορικό κέντρο. Θα έχει πολλή φινέτσα. Θα είναι παρτενέρ με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, πρέπει να οργανωθούμε για το πώς θα πλακωνόμαστε και πώς θα αγκαλιαζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Αθηνάς ξυπνά - Η γυναίκα που έρχεται για να της καταστρέψει τη ζωή

Τα Νούμερα: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά