Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γιόρτασε τα γενέθλιά του τη Δευτέρα 6/6 στο πλατό του Super Κατερίνα (δείτε εδώ την έκπληξη που του έκανε η σύντροφός του). Κάποια στιγμή ωστόσο θέλησε να σχολιάσει την ηλικία του και εκεί πέταξε μία ατάκα που άφησε άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου.

Τα λόγια του Μικρούτσικου που άφησαν άναυδη την Κατερίνα Καινούργιου

«Καταρχήν να σας ευχαριστήσω που έζησα και γιόρτασα τα σημερινά μου γενέθλια με τους τηλεθεατές και με όλους εσάς που βρίσκομαι ένα χρόνο τηλεοπτικό. Πολλές φορές μου τίθεται το ερώτημα τι ηλικία έχω, απαντώ ανάλογα, πάντα λέω την ηλικία μου.

Θέλω να πω τι ηλικία έχω. Έχω τέσσερις ηλικίες, επειδή δεν έχω ούτε άνοια ούτε μαλάκυνση νιώθω ότι είμαι 100 ετών, αν πάρω τη συναισθηματική μου είναι 110, αν πάρω τη βιολογική είμαι 70άρης, αν πάρω το πώς νιώθω, θα απαντήσω πόσο είμαι με ένα τραγούδι του Σαββόπουλου, "είμαι 16άρης σας γ@@ τα Λύκεια», είπε ο παρουσιαστής.

Θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Περίεργα είναι τα πράγματα στην εκπομπή Super Κατερίνα,. Όπως ειπώθηκα στο Love It, φαίνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις είναι πολλές ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να έρθουν σε αντιπαράθεση on air και οι τόνοι να ανέβουν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν το έχει μαζί της...

Σύμφωνα με το Love It, ο Ανδρέας Μικρούτσικο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στο πλατό του Super Κατερίνα. Βέβαια, οι δρόμοι του δεν θα χωρίσουν με τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρά μόνο με την εκπομπή.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια που δέχεται

«Ένα παιδί γρήγορα...» - Οι ευχές της Καινούργιου για τα γενέθλια του Αλεξάνδρου και το υπονοούμενο για την Τούνη