Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γιορτάζει τα 70α γενέθλιά του και έτσι οι συνεργάτες του στην εκπομπή Super Κατερίνα, θέλησαν να του κάνουν μία υπέροχη έκπληξη μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο.

Έτσι, στόλισαν όλο το πλατό με μπλε μπαλόνια και κάποια στιγμή, είδε την σύντροφό του, Έλενα και την κόρη της, να εισβάλλουν στον χώρο με μία εντυπωσιακή τούρτα και μία υπέροχη ανθοδέσμη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με την υγεία του, ευχαρίστησε τις δύο κυρίες, ενώ το χαμόγελο δεν μπορούσε να φύγει λεπτό από το πρόσωπό του.

Η εμφάνιση της συντρόφου του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

Θα είναι και του χρόνου στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Περίεργα είναι τα πράγματα στην εκπομπή Super Κατερίνα,. Όπως ειπώθηκα στο Love It, φαίνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις είναι πολλές ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να έρθουν σε αντιπαράθεση on air και οι τόνοι να ανέβουν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν το έχει μαζί της...

Σύμφωνα με το Love It, ο Ανδρέας Μικρούτσικο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στο πλατό του Super Κατερίνα. Βέβαια, οι δρόμοι του δεν θα χωρίσουν με τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρά μόνο με την εκπομπή.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τα σχόλια που δέχεται

«Ήμουν στα όρια χωρισμού» - Απίστευτη αποκάλυψη από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για την εμφάνιση της Ισπανίδας στη Eurovision