Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Για δεύτερη σερί μέρα απουσιάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή Super Κατερίνα. Το πρωί της Δευτέρας 23/5, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως ο έμπειρος παρουσιαστής αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και έτσι προτίμησε να μείνει σπίτι του.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μην πει τίποτα για την απουσία του από την εκπομπή και ξεκίνησε κανονικά τη ροή της.

Το βεβαρυμένο ιστορικό της υγείας του προκαλεί ανησυχίες, ωστόσο, εάν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό περιστατικό η Κατερίνα Καινούργιου θα γνώριζε ήδη τι συμβαίνει και η ενημέρωση δεν θα είχε αργήσει.

Ανδρέας Μικρούτσικος Super Κατερίνα

Τι είχε αποκαλύψει για την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Στούντιο 4, την Δευτέρα 7/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον αδερφό του Θάνο, που έφυγε πριν τρία χρόνια από τη ζωή, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές...

«Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω.

Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος. Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα. Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν», είπε χαρακτηριστικά ο Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισήμισι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δέχτηκα την πιο ακραία επίθεση που έχει γίνει σε άνθρωπο της τηλεόρασης...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Μην με γειώνετε...» - Φανερά εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου