Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Παρασκευής (13/5), ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει στον αέρα του Super Κατερίνα, ένα σχόλιο για την εμφάνιση της Ανδρομάχης στη σκηνή της Eurovision καθώς και για το γεγονός πως δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως η τραγουδίστρια της Κύπρου στόναρε σε πολλά σημεία του τραγουδιού. Και ενώ στην αρχή ξεκίνησε το σχόλιό του με πιο ήρεμο τρόπο, κατέληξε να πει πως ο αμανές του τραγουδιού, του σκότωσε τα αυτιά!

Δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί ο Μικρούτσικος την Ανδρομάχη

«Θεωρώ το τραγούδι ένα συμπαθές έθνικ λαϊκοποπάκι, το οποίο εύκολα θα το δούμε το καλοκαίρι να παίζει. Από αυτήν την άποψη δεν είναι ατυχές σαν επιλογή. Η δε συγκεκριμένη κοπέλα είναι μια όμορφη κοπέλα, ερχόμαστε όμως στο θέμα της φωνής γιατί μην ξεχνάμε ότι ναι μεν είναι ένα τηλεοπτικό σόου αλλά και η φωνή παίζει ρόλο. Της έκανα χθες ερώτηση αν ακούει καλά και αν έχει τρακ. Άκουσα πολλά στοναρισματάκια.

Το θέμα είναι πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις. Αν έχεις σωστή τοποθέτηση, όσο τρακ και να έχεις δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις. Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη, στο τέλος δε έφτασε να είναι στο φάλτσο. Εκείνος ο αμανές μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα είπα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι δηλώσεις της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της από τη Eurovision

«Τελείωσε κατά κάποιο τρόπο με το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε γιατί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα για τον ημιτελικό. Θέλαμε να βγούμε να το απολαύσουμε και να περάσουμε τέλεια. Να δείξουμε αυτό που είμαστε, το δείξαμε και άρα όλα είναι τέλεια. Είμαι πολύ περήφανη για τα κορίτσια και για όλη την αποστολή. Είμαστε όλοι δεμένοι.

Η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη και άρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Κρατάω όλες τις στιγμές, κυρίως τα backstage. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν μας άφησε περιθώριο για κάτι αρνητικό, δεν κάναμε κάτι λάθος. Ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε τόσες δυνατές συμμετοχές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Eurovision 2022: Στον μεγάλο τελικό η Αμάντα - Η εντυπωσιακή εμφάνιση και τα σχόλια του Twitter

Εκπλήξεις και ανατροπές στην τηλεθέαση της Πέμπτης (12/5)