Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision σήκωσε και επίσημα αυλαία το βράδυ της Τρίτης (10/5), με την Αμάντα Γεωργιάδη να δίνει με μεγάλη άνεση στην Ελλάδα, την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, o οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/5).

Μπορεί οι στοιχηματικές να έπεσαν έξω για πολλά φαβορί, ωστόσο η Ελλάδα δεν ήταν ένα από αυτά, μιας και η εμφάνιση της νεαρής τραγουδίστριας και η καθηλωτική ερμηνεία της στο Die Together, όχι μόνο κέρδισαν το κοινό αλλά την ίδια στιγμή εντυπωσίασαν και την κριτική επιτροπή (δείτε εδώ σε ποια θέση θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό).

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντα

«Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. To χειροκρότημα που άκουσα μου έδωσε πολύ ενέργεια. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό», είπε στις πρώτες δηλώσεις μετά τον ημιτελικό, ενώ για τον μεγάλο τελικό, είπε: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Θα περάσουμε ωραία».

Τα σχόλια του Twitter για την Αμάντα

Στο πλευρό της ο σύντροφός της

Το όνομά του είναι Erlend Iversen Nakken, είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.

Είναι κοντά ηλικιακά, ενώ γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο, με τον Erlend να είναι πιο εξωστρεφής και να δημοσιεύει κατά καιρούς κάποια κοινά τους στιγμιότυπα. Μάλιστα, στις πληροφορίες του προφίλ του ο σύντροφος της Αμάντα αναφέρει: «Είμαι το αγόρι της Αμάντα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έλα Αλέκο ήρθαν οι Βλάχοι» - Το Twitter ξεσάλωσε με τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

Παπαρίζου, Ρουβάς και... Αγάθωνας - Οι 10 καλύτερες συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision