Πριν από λίγες ώρες, η Νικολέττα Ράλλη έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία εξήγησε πως ήταν αντίθετη με το τηλεμάρκετινγκ που γινόταν στην εκπομπή της (δείτε εδώ τι έγραψε). Ορμώμενη από την ανάρτηση αυτή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αρνητικά τη συνάδελφό της.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Νικολέττα Ράλλη

«Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει… Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο…

Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος ε δεν πρέπει να πεις ναι σε αυτό το concept. Βρε Νικολέττα εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού. Είναι μια χορηγική εκπομπή που γίνεται για να πουληθούν τα προϊόντα του κ. Βρυώνη. Το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό.

Άμα θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept. Αυτό είναι που σκέφτομαι…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Γιατί κόπηκε η εκπομπή της Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη και η ομάδα της μάλιστα, έχουν μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα όλο αυτό το διάστημα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ένα από τα προβλήματα που προέκυψαν με την εκπομπή είχε να κάνει με το ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν θέματα με την εταιρεία παραγωγής, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην πληρωθούν το τελευταίο δίμηνο για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Νικολέττα Ράλλη εκπομπή Open