Την έντονη ενόχλησή της με τους συνεργάτες της θέλησε να εκφράσει μέσα από τη σημερινή (13/4) εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα δε δίστασε να διακόψει τη ροή του Super Κατερίνα και να ξεσπάσει.

Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ που άκουσε για την υπόθεση της Πάτρας, το οποίο ήθελε να μεταφέρει στην εκπομπή της. Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια ενοχλείται με τους συνεργάτες της καθώς πριν από μερικές μέρες εξέφρασε την αντίθεσή της με έναν τίτλο που χρησιμοποιήθηκε.

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της στον αέρα του Super Κατερίνα

«Παρακολουθούσα χθες, αν δεν κάνω λάθος στο δελτίο ειδήσεων του Mega, που είχε πει πως του είχε κάνει εντύπωση όταν οι δυο γονείς μπήκαν στο γραφείο του και συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόνο ο Μάνος ρώτησε για την κατάσταση της Τζωρτζίνας…», ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκείνη τη στιγμή ωστόσο, τη διέκοψαν τόσο οι συνεργάτες της στο πλατό όσο και από το κοντρόλ, με την παρουσιάστρια, εμφανώς ενοχλημένη να λέει: «Μπορεί να το παίξαμε κι εμείς αλλά αυτό το συγκεκριμένο το είδα αλλού… Ρε παιδιά μη με γειώνετε όλη την ώρα… σας παρακαλώ, όλη την ώρα με αμφισβητείτε… και πάνω και εδώ. Έλα βρε Χρίσλα κάντο εσύ…».

Ένταση στην εκπομπή και τη Δευτέρα (11/4)

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (11/4) το Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην κρύβει την ενόχλησή της με τους συνεργάτες της για ένα τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, έδειξαν στους τηλεθεατές δύο φωτογραφίες με το μόνιτορ της Τζωρτζίνας, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, στο οποίο έδειχνε τους σφυγμούς της μικρής, όταν η Ρούλα ήταν απούσα και παρούσα στο δωμάτιο.

Κατά την διάρκεια του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στους συνεργάτες της ότι δεν έχει μπροστινό μόνιτορ για να βλέπει τις φωτογραφίες και έτσι σηκώθηκε φανερά ενοχλημένη από την καρέκλα της και πήγε να το φτιάξει εφόσον δεν προθυμοποιήθηκε κανείς.

«Πάω να φτιάξω το μόνιτορ γιατί δεν μπορώ να κάνω εκπομπή αλλιώς. Αν δεν με βοηθήσετε εσείς, θα το κάνω μόνη μου, δεν πειράζει παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγο καιρό «άδειασε» το Πρωινό για το πώς χειρίζεται το θέμα της Πάτρας.