Φανερά ενοχλημένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για τα Καλλιστεία που συμμετείχε (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Όπως εξήγησε, δε θέλει να μιλάει για αυτή τη συμμετοχή της καθώς θεωρεί πως δεν την καθορίζουν ως άνθρωπο, ενώ δεν επηρεάζουν την προσωπικότητά της.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τα καλλιστεία

«Δεν είναι καλό να θέλεις να είσαι αφοριστικός ή να βγάζεις τελείως από τη ζωή σου αυτό το κομμάτι. Εγώ παραδείγματος χάριν δεν θέλω να μιλάω για τα καλλιστεία που ήμουν κοριτσάκι, το 2013. Ήμουν μια άλλη κοπέλα, άλλες οι προσλαμβάνουσες μου, χωρίς να σημαίνει ότι έχω κάτι με τον θεσμό των καλλιστείων. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα Καλλιστεία, γιατί αυτά δεν ορίζουν ούτε καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου

Πολλοί άνθρωποι και δημοσιογράφοι θέλουν εμμονικά, αναδρομικά να ανασύρουν και να «χτυπάνε» για άλλους λόγους μια συμμετοχή σου. Δεν μετανιώνουμε για οτιδήποτε κάνουμε, ειδικά αν κάποια πράγματα είναι αναστρέψιμα. Δεν ορίζει, δεν χαρακτηρίζει και δεν διαγράφει αυτά τα οποία πρόκειται να κάνεις στο μέλλον ή είσαι εσύ. Είμαστε πολλά κομμάτια…», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η απόδρασή της με τον σύντροφό της

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες).

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και έτσι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στα Μετέωρα.

Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο και ο αγαπημένος της, μοιράστηκαν ορισμένα στιγμιότυπα στo Instagram με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μαλέσκου σύντροφος