Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (11/4) το Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μην κρύβει την ενόχλησή της με τους συνεργάτες της για ένα τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, έδειξαν στους τηλεθεατές δύο φωτογραφίες με το μόνιτορ της Τζωρτζίνας, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, στο οποίο έδειχνε τους σφυγμούς της μικρής, όταν η Ρούλα ήταν απούσα και παρούσα στο δωμάτιο.

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου

Κατά την διάρκεια του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στους συνεργάτες της ότι δεν έχει μπροστινό μόνιτορ για να βλέπει τις φωτογραφίες και έτσι σηκώθηκε φανερά ενοχλημένη από την καρέκλα της και πήγε να το φτιάξει εφόσον δεν προθυμοποιήθηκε κανείς.

«Πάω να φτιάξω το μόνιτορ γιατί δεν μπορώ να κάνω εκπομπή αλλιώς. Αν δεν με βοηθήσετε εσείς, θα το κάνω μόνη μου, δεν πειράζει παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγο καιρό «άδειασε» το Πρωινό για το πώς χειρίζεται το θέμα της Πάτρας.

Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας (4/4) στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου για μία μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στη ζωή της, μόλις λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση του λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί με πίκρα στον αποχωρισμό αυτόν, ενώ από τη μεριά του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συνεχίζει τη ζωή του.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η ίδια στην εκπομπή της, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να μετακομίσει σε ένα καινούργιο.

«Βρήκα καινούργιο σπίτι, δεν στα είπα! Μετακομίζω!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.