Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (10/4) σε επίδειξη μόδας του AXDW, προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας της φίλης τους, Irene Angelopoulos.

Η κάμερα του Happy Day, εντόπισε το πρώην ζευγάρι και έκανε μία πικάντικη ερώτηση για τη νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγο καιρό φημολογείται έντονα πως η influencer βρίσκεται σε σχέση με τον παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα.

Η αμηχανία της Παναγιώταρου και του Γιαννόπουλου

«Τώρα δεν είναι ωραία ερώτηση αυτή, είναι λίγο αμήχανο όλο αυτό. Σημασία έχει ότι είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ καλά, είμαστε φίλοι όλοι και ήρθαμε να στηρίξουμε την Ειρήνη», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν δε ρωτήθηκε ο ίδιος ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για το αν εγκρίνει τη νέα σχέση της πρώην του, είπε: «Εγώ εγκρίνω την επίδειξη που ήταν όλα τέλεια. Συμβουλευόμαστε όλοι μαζί».

Οι δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια J2US δήλωσε πως δεν ήταν διόλου απίθανο να κατακτήσει μαζί με την Κατερίνα Λιόλου την πρωτιά στο παιχνίδι.

Από την άλλη, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο τραγούδι, ενώ από την άλλη θέλησε να τοποθετηθεί και για την φημολογούμενή της σχέση με τον Στάθη Σχίζα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια «Θέλω το καλό του και θεωρώ ότι του αξίζει η νίκη στο Survivor. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει λόγος».