Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη της ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4) ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γενναία απόφαση της συζύγου του, Λένας Δροσάκη, να καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο δικαστήριο).

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τη Λένα Δροσάκη

«Η κίνηση που έκανε η γυναίκα μου, νομίζω αν δεν είχαμε και το παιδί μάλλον κάποιος θα σκεφτόταν “α έχεις και ένα παιδί, πού πας να μπλέξεις”. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Αυτά θα τα διαβάσει κάποια στιγμή.

Θέλω να πιστεύω ότι θα νιώσει περήφανος. Νομίζω ότι τα νέα παιδιά που είναι πολύ περισσότερο πιο ενημερωμένα από τη δική μου τη γενιά, πολύ πιο εκπαιδευμένα αρχίζουν και βάζουν τα πράγματα στη θέση τους. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» τόνισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Πότε θα συνεχιστεί η δίκη;

Το πρωί της Παρασκευής 1/4 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την εξέταση της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό για βιασμό και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας, η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου με την υποβολή ερωτήσεων στην μάρτυρα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε: «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»