Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (7/4) ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της κόρης του, Κόνι Μεταξά με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση (δείτε εδώ το εντυπωσιακό δαχτυλίδι).

Όπως εξήγησε, ήταν ο τελευταίος που έμαθε τα χαρμόσυνα νέα, ωστόσο δεν παύει να είναι ενθουσιασμένος για το νέο βήμα που κάνει η κόρη του.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για τον γάμο της Κόνι Μεταξά

«Η Κόνι δε ζήτησε τη συμβουλή μου για τον γάμο. Εγώ ήμουν ο τελευταίος που το έμαθε και μάλλον θα είμαι και αυτός που θα πέσει ηρωικά», είπε με χιούμορ ο Λευτέρης Πανταζής.

Από την άλλη, η Κόνι Μεταξά για ακόμη μια φορά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι έγκυος και πως βρίσκεται σε προετοιμασίες για τον γάμο αφού της λείπουν τα… φωτάκια.

«Ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί»

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που οι ίδιοι φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν συνέχεια. Είναι αλήθεια πως υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες και συζητήσεις, οι οποίες ήθελαν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Όλα αυτά εν τέλει έχουν βάση, καθώς οι δύο τους μετά τον αρραβώνα ποζάρουν αγκαλιά με το πιο ωραίο δαχτυλίδι του κόσμου. Μάλιστα, η Κόνι σε συνέντευξη της στο περιοδικό Secret κάνει μια δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον μελλοντικό της άντρα. Με το καλό, το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος και ποιος ξέρει γιατί όχι να μην έρθει και ένα παιδάκι σιγά σιγά.

«Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι με την πρόταση γάμου», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη τραγουδίστρια και παραδέχθηκε πως «από την ημέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως θα είμαστε για πάντα μαζί... Πως θα παντρευτούμε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...».