Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/4) η Δανάη Μπάρκα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει από πέρυσι και στις σχέσεις που της χρεώνουν τόσο με τον Απόστολο Ρουβά όσο και με τον Τίμο Ζαχαράτο.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα στο The 2night Show

«Nομίζω ότι τη φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κανάλι. Πέρυσι ήταν ένα κανάλι που είχε μόνο εμάς στην ψυχαγωγία, ενώ φέτος είναι ένα κανάλι διανθισμένο. Έχουν έρθει άνθρωποι, υπάρχει ένα πλήρες πρόγραμμα με πάρα πολλά πράγματα να δει ο τηλεθεατής οπότε το ένα χέρι βοηθάει το άλλο. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο όλο το επιτελείο του καναλιού.

Σε σχέση με την εκπομπή νιώθω προσωπικά ότι κατάλαβα κάποια λάθη που πέρσι δεν μου άρεσαν και τα είδα και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Νιώθω ότι πέρσι μιλούσα πάρα πολύ και ήταν πολύ αυτοαναφορική η εκπομπή. Φέτος, επειδή ακριβώς υπήρξαν και άνθρωποι που με συμβούλευσαν πολύ και τους εμπιστεύθηκα από την πρώτη στιγμή, νιώθω ότι αυτό έχει δαμαστεί και οι ενέργειες όλης της ομάδας έδεσαν, που παίζει μεγάλο ρόλο μπρος και πίσω από τις κάμερες.

Oι μάγειρες είναι ένα σώμα να γείρεις, ένας ώμος να γείρεις στα δύσκολα. Άδικο είναι να τα έχεις με μάγειρα; Μεγαλύτερη χαρά δεν υπάρχει! Εμένα δεν με πειράζει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι πολύ τυχερή γιατί όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από την εκπομπή, κυρίως οι μάγειρες αφού πάει εκεί το θέμα, είναι υπέροχα παιδιά. Είμαι όντως πολύ τυχερή και για τον Απόστολο και για τον Τίμο φέτος.

Φαντάζομαι ότι είναι και λογικό από τη στιγμή που είμαστε ελεύθεροι, θα μας δουν μαζί, με ποιον να μου προσάψουν σχέση; Με την Δέσποινα; Είναι παντρεμένη με παιδιά η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Θα τη δούμε τελικά νυφούλα;

Την πολύ δεμένη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τη γιαγιά Τούλα, λίγο πολύ την ξέρουν όλοι καθώς η παρουσιάστρια μοιράζεται διαρκώς στιγμιότυπα στο Instagram με τη σχέση τους. Γενικά η Δανάη έχει αποδείξει και μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη, πόσο δοτικό και ευχάριστο πλάσμα είναι, ιδίως με τα άτομα της οικογένειας της.

Με ένα στόρυ το μεσημέρι της Τρίτης 22/2 η παρουσιάστρια έκανε τους ακόλουθους της να γελάσουν πολύ και παράλληλα να αναρωτηθούν για τα προσωπικά της. Πιο αναλυτικά, η γιαγιά Τούλα με μισά αγγλικά - μισά ελληνικά προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από την εγγονή της, για το πότε θα παντρευτεί.

Δεν ξέρουμε αν η γιαγιά γνωρίζει κάτι παραπάνω, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως η Δανάη έχει χωρίσει με τον Πάνο Αδαμόπουλο, παρ' όλα αυτά διατηρούν μια πολύ ωραία και πολιτισμένη σχέση.