Με αφορμή ένα βίντεο ενός παιδιού από την Πάτρα που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/4) στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει την απόφαση του Πρωινού να προβάλλει το βίντεο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας (δείτε εδώ τα κλάματα των παρουσιαστών).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

«Συμφωνώ μαζί σας, έχετε δίκιο. Ευχαριστώ που το είπατε. Θα σας πω κάτι, χθες είδα και τον Λιάγκα απέναντι που έβγαλε τα γενέθλια της Τζωρτζίνας και οι άνθρωποι συγκινήθηκαν πραγματικά. Και λέω ότι δεν ξέρω αν μπορώ εγώ να το κάνω αυτό, να το παίξω. Βέβαια, θέλω να σας πω ότι είναι στοιχεία του ρεπορτάζ και παίζουν παντού. Από την άλλη, αν θέλετε την άποψή μου, διαφωνώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος είπε: «Το συλλογικό θυμικό νιώθει προδομένο. Με τέτοια βίντεο το ρίχνουμε στα τάρταρα. Με αυτή την έννοια συμφωνώ με τους προλαλήσαντες».

Αμέσως μετά ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • Κ.Κ.: Αντρέα μου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και μια ομάδα από πάνω.
  • Α.Μ.: Τη γνώμη μας λέμε, καλά κάνει η ομάδα και το παίζει.
  • Δ.Σ.: Το ότι είμαστε σε μια εκπομπή δεν μας στερεί το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας.
  • Κ.Κ.: Βρε Χάρη μου, κάνεις νοήματα σε εμένα; Πρέπει να βοηθήσεις τον Αντρέα που δεν φοράει ακουστικό.
  • Α.Μ.: Μια φράση είπα, μη το κάνουμε θέμα.
  • Κ.Κ.: Το ξέρω αγάπη μου, απλά δεν επικοινωνείς εσύ με τους πάνω. Δέχομαι μια πίεση και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αυτό ζητάω, ευχαριστώ.
  • Α.Μ.: Αν απ’ όλα αυτά φταίει η φράση μου, να κατεβάσω ρολά.
  • Κ.Κ.: Αντρέα μου, δεν είναι με εσένα.
  • Α.Μ.: Δεν τραβάω κανένα ζόρι.

Την προβολή του βίντεο από το Πρωινό «κατακεραύνωσε» και ο Νίκος Μουτσινάς

«Έχει χαθεί η μπάλα. Το ΕΣΡ που είναι; Ας ξυπνήσει λίγο. Συμβαίνει όλο αυτό το πράγμα με την Πάτρα και ξαφνικά έχει γίνει σίριαλ. Γιατί να μαθαίνουμε πράγματα που δεν βοηθάνε στη ζωή μας και στις έρευνες. Από το πρωί όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το τι νύχι έχει η Ρούλα, πόσο κάνει ο τάφος και παίζουν αποσπάσματα με το παιδάκι από τα γενέθλιά του. Δεν το λέω προσωπικά για κανέναν, σε όλους πάει.

Αφήστε τις ψυχές να ησυχάσουν. Πάτε και ανάψτε όλοι ένα κεράκι για τα παιδάκια και σταματήστε να ασχολείστε με το τι έγινε πριν φύγουν. Άμα δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πρέπει όλες οι εκπομπές να συνταχθούν για να δώσουν στοιχεία, τότε έχουμε χοντρό πρόβλημα. Είναι παραπανήσιο όλο αυτό, έχει μετατραπεί σε ένα σίριαλ καθημερινό. Δεν καταλαβαίνει και ο κόσμος ότι όλο αυτό τον επηρεάζει.

Δεν γίνεται να δίνει πρόστιμο στο Bachelor και να μη δίνεις εδώ. Βλέπουν και μικρά παιδιά θα φοβηθούν ότι θα τα σκοτώσουν οι γονείς τους. Ρε φίλε έχουμε τρελαθεί.

Αυτό που κάνετε με τα νούμερα είναι ότι αναγκάζετε την κάθε εκπομπή να το κάνει και λίγο παραπάνω και παθαίνουμε τρέλα. Μπράβο τους, αλλά ας το κάνουν χωρίς νούμερα. Αφήστε λίγο τις ψυχές ήσυχες!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.