Με μία ανάρτηση - «καρφί» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σχολιάσει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η Μάριον Μιχελιδάκη καθημερινά (δείτε εδώ τα ποσοστά που έκανε χθες 5/4).

Η Τζωρτζέλα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο κόψιμο της εκπομπής «Μίλησέ μου» από τη νέα διοίκηση του σταθμού καθώς και στον κόσμο που έμεινε χωρίς δουλειά, προκειμένου να προβληθεί μία εκπομπή που σημειώνει έως και 0,8% σε τέταρτο.

Η ανάρτηση της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για τη Μάριον Μιχελιδάκη

«Κοπήκανε 4 εκπομπές από την νέα διοίκηση της ψυχαγωγίας του Open για να δημιουργήσουν μετά από 5 μήνες αυτό το αποτέλεσμα. Τα συμπεράσματα δικά σας. Έμεινε κόσμος άνεργος από την εκπομπή “Μίλησε μου”, 8 άνθρωποι μαζί με εμένα.

Να αναγκάζομαι να φύγω από ένα κανάλι που ήμουν από την αρχή της δημιουργίας του και στον τηλεοπτικό του αέρα κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα Μάριον Μιχελιδάκη

Η εξομολόγηση για το τέλος της συνεργασίας της με το Open

«Και αποχώρησα και απολύθηκα. Υπήρξε διαπραγμάτευση με διευθυντικό στέλεχος ότι εάν φύγω, επειδή είμαι υπάλληλος, μόνο θα φύγω όταν θα απολυθώ και θα πάρω την αποζημίωση μου για να μπω στο ταμείο ανεργίας.

Αυτό ξεκίνησε από τον Νοέμβριο που εγώ τότε παρουσίαζα την εκπομπή, το "Μίλησέ μου”. Άλλαξε η διοίκηση της ψυχαγωγίας και τότε δεν έκανα και συμβόλαιο. Εγώ φταίω γιατί αν είχα κάνει συμβόλαιο, τώρα δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. Θα υπήρχε το "Μίλησέ μου” ακόμα», ανέφερε αρχικά.

«Δεν δόθηκε χρόνος για να εξελιχθεί η εκπομπή. Καταρχήν ήταν λάθος η ώρα, λάθος η ημερομηνία γιατί τότε θρηνούσε όλη η Ελλάδα με τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, όπου το "Μίλησέ μου” έκανε την πρώτη εβδομάδα ένα 0,8%. Έλεγα κανένας δεν με είδε; Μάλλον. Μετά το πήγαμε τριήμερο, ένα άλλο λάθος. Υπήρξαν θέματα με άλλες εκπομπές. Υπήρχε θέμα με το "Familiar” που ήταν ο Ετεοκλής Παύλου και η Μυρτώ Κάζη. Δεν την ήθελαν Σαββατοκύριακο, δεν ήξεραν που να μπει, κόπηκε η δικιά μου εκπομπή τις δύο ημέρες και μπήκε η Μυρτώ με τον Ετεοκλή. Εγώ το δέχτηκα, τι να κάνω; Αλλά ήξερα ότι αυτό είναι ταφόπλακα για το "Μίλησέ μου”», είπε στη συνέχεια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Έπειτα, για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή της να κόβεται από την πρώτη εβδομάδα ανέφερε: «Την είδηση αυτή την έδωσε δημοσιογράφος που βρίσκεται ακόμα μέσα στο κανάλι” και πρόσθεσε: "Στα πρώτα δέκα λεπτά της γνωριμίας μου με τη νέα διοίκηση του καναλιού μου είπαν ότι κόβεται η εκπομπή. Η εκπομπή είχε φτάσει μέχρι 8,5%. Υπάρχουν τα νούμερα. Όταν το κανάλι έκανε μέσο όρο 3%. Δεν ήταν μια εκπομπή να την πάρουμε να την πετάξουμε στα σκουπίδια. Σε αυτό το ραντεβού μου είπαν ότι δεν είναι προϊόν αυτό να το παρουσιάζω εγώ και να κάνουμε μια κοινωνική εκπομπή τύπου Ζήνας Κουτσελίνη».

Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για το Open είπε: «Έγινε το περιβόητο ραντεβού το Φλεβάρη. Μου είπαν ότι ετοιμάζουμε μια νέα εκπομπή infotaiment, δεν μου είπαν ποτέ το όνομα της Μάριον Μιχελιδάκη. Τους είπα εμένα τι με θέλετε; Μου είπαν να μπω στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Τι να κάνω εγώ στη δημοσιογραφική ομάδα; Είπα όχι. Μετά από 18 ώρες παθαίνω κρίση πανικού. Ένιωσα ότι θα τρακάρω, θα με βρούνε "γεια σας” και δεν θα ξέρουν τον λόγο».