Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης (5/4) η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την αγαπημένη παρουσιάστρια να ανακοινώνει πως από εδώ και στο εξής θα αλλάξει σε ένα βαθμό η ροή της εκπομπής προκειμένου να συμβαδίζει με τις εξελίξεις στην επικαιρότητα με την υπόθεση της Πάτρας.

Τι αλλάζει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Καλώς μας ήρθατε μεν, αλλά ενώ έχουμε όλη την καλή διάθεση, όλη την όρεξη να μπούμε σε θέματα πιο χαλαρά και θα μπούμε, δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια μας στο θέμα το οποίο πρωταγωνιστεί και τρέχει, όπως λέμε, και μέχρι τώρα που μιλάμε…

Με άλλη θεματολογία ξεκινήσαμε που τα συζητάμε από το πρωί με τους ανθρώπους της εκπομπής και μέχρι να φτάσει αυτή εδώ η ώρα ήδη έχουν μπει άλλα, άλλα και κανείς δεν ξέρει που πάει και που φτάνει αυτό το θέμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Πως είναι δυνατόν να έχουμε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον πόλεμο που γίνεται εδώ δίπλα μας, κάτι που ήταν σοκ για όλους μας. Πως είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα να ψάχνουν να βρουν τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση και όλοι οι πρωταγωνιστές και μη της ιστορίας μιλούν. Δεν το έχουμε ξαναζήσει αυτό. Εγώ δεν θυμάμαι να γίνεται… σαν διάδραση είναι. Συζητάμε σήμερα κάποια πράγματα και γεγονότα που έχουν γίνει και μέχρι να τα συζητήσουμε, την επόμενη ημέρα έρχονται απαντήσεις.

Ακολουθούμε ένα σίριαλ συνέχειας και κάθε μέρα λες τι άλλο; Πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο, αλλά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση. Θα ήθελα να έχω απαντήσεις πως είναι δυνατόν όλοι μας να παρακολουθούμε αυτή την ιστορία τόσo πολύ ζεστά, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη, όμως μέσα μας βαθιά όλα αυτά που ακούμε μας κάνουν κακό. Σφίγγεται η ψυχή μας, μαυρίζουμε σαν άνθρωποι. Τι είναι αυτό που συζητάμε; Συζητάμε ότι χάθηκαν τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα κατηγορείται η μητέρα του παιδιού και περιμένουμε να ακούσουμε και άλλα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.