Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star μίλησε το πρωί της Τρίτης (5/4) η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη, με την αγαπημένη του Γεωργία (δείτε εδώ την αναγγελία) και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο μυστήριο.

Τα λόγια της Μαρίας Τζομπανάκη για τη νύφη της

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος. Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Για το που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, Αθήνα ή Κρήτη, είπε: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εκείνοι αποφασίζουν».

Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για το γιο του

Το Σάββατο 2/4, καλεσμένος στην εκπομπή Dot ήταν ο ταλαντούχος Ορφέας Αυγουστίδης, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός” και τον έχει λατρέψει το κοινό στο ρόλο του ως Αστέρης.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο του και το πως είναι ο ίδιος ως μπαμπάς αλλά και το πως βιώνουν αυτή τη νέα καθημερινότητα με την σύντροφό του Γεωργία Κρασσά. Για το ρόλο του ως πατέρας έχει μιλήσει και η μητέρα του σε παλαιότερη συνέντευξη της.

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι και εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια.

Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση…. Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι και ότι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.