Με την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα ασχολήθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/3) η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έκρυψε το σοκ της για τις νέες αποκαλύψεις που προκύπτουν από την έρευνα, ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να κάνει έκτακτη εκπομπή για το θέμα.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την υπόθεση στην Πάτρα

«Είναι λίγο σοκαριστικά όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Πάτρα και όχι μόνο. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι σε σύγχυση ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία, ειδικά όταν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρεις. Είναι μια τρομακτική υπόθεση».

«Νομίζω ότι για να βγαίνουν στη δημοσιότητα, έρχονται μετά από έρευνα. Θα μπορούσαν να είναι μηνύσιμα αλλιώς. Μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Είναι μια ερεύνα που δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.

Από τη μια νιώθω αμήχανα, αλλά όλοι σκεφτόμαστε τα ίδια πια. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας μέσα μου και με στεναχωρεί όλο αυτό το κλίμα γύρω από αυτή την κοπέλα. Δεν μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε όλοι είναι να δικαιωθούν οι τρεις ψυχές των παιδιών» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

«Σκηνοθέτης μου είπε “έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα”»

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για το παρελθόν της καθώς υπήρξε σκηνοθέτης ο οποίος της είχε πει ότι δεν πρόκειται να κάνει καριέρα εξαιτίας της εικόνας της, καθώς δεν θα υπήρχε ρόλος να παίξει.

«Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”.

Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει – όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού – κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν», είπε αρχικά και συνέχισε:

Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”, αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους.

Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω…»