Το πρωί της Πέμπτης (24/3) ο Κώστας Μπακογιάννης, μαζί με τον γιο του, Δήμο και την κόρη του Δανάη, βρέθηκαν στη μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Αθηνών στις περισσότερες περιπτώσεις παίρνει μαζί του σε αντίστοιχες εκδηλώσεις τον μικρό Δήμο, ενώ και αυτή τη φορά κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ντυμένος με ένα μικρό κοστουμάκι και γραβάτα, καθώς και με γυαλιά ηλίου, ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη παρακολούθησε την παρέλαση μαζί με την αδερφή του.

Ο Κώστας Μπακογιάννης με τα παιδιά του στη μαθητική παρέλαση

Κώστας Μπακογιάννης γιος

Η σπάνια εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά» παραχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 6/2 η Σία Κοσιώνη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αυστηρές κριτικές αλλά και στην γνωριμία της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αρχικά, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκε σε βίντεο της εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πρώτη γνωριμία τους ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως ήταν αρκετά ειρωνική και σκληρή μαζί του, σχολιάζοντας μάλιστα πως μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερθηκε την ίδια στιγμή στα επαγγελματικά τους: «Και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

Από την μεριά της, η Σία Κοσιώνη ανέφερε: «Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν».