Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το The Masked Singer, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σχόλιο που της έκανε ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος για το νέο αυτό τηλεοπτικό βήμα.

To σχόλιο του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Αθηνά Οικονομάκου για το The Masked Singer

«Είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπώ αυτό το σόου, το γνωρίζω και γι αυτό τον λόγο συμμετέχω. Το υποστηρίζω πολύ, είμαι με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία. Η συμμετοχή του Νίκου Μουτσινά έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Αισθάνθηκα ασφάλεια με το concept, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές. Είμαι έτοιμη να αποχωριστώ για λίγο τα παιδιά, έχει περάσει πολύς καιρός.

Είναι συγκεκριμένα γυρίσματα, συγκεκριμένες μέρες και ώρες οπότε μπορώ να οργανώσω τον χρόνο μου. Ο σύζυγος μου είναι πάντα θετικός, με στηρίζει και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά είναι που είδε ένα concept που μου έχουν προτείνει, ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε αυτό το concept θα το κάνεις», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

«Το σημείο κλειδί είναι ότι το σόου είναι αρκετά μυστηριώδες. Είναι ένα project πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό. Θεωρώ ότι θα περάσουμε πάρα πολύ όμορφα, θα γελάσουμε και θα μπούμε στον ρόλο του ντεντέκτιβ, προσπαθώντας να βρούμε πίσω από τη μάσκα. Με δελέασε η ομάδα που βρίσκεται και μπροστά και πίσω από τη μάσκα και το concept. Θεωρώ ότι τα καθαρά και αμιγώς μουσικά σόου και reality ίσως λίγο να κούρασαν, τα είδαμε και νομίζω ότι ένα λίγο διαφορετικό σόου έχει περισσότερο ενδιαφέρον», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.