Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής (21/3) εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της, μία ιστορία που άκουσε την περασμένη Παρασκευή (18/3) στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η συγκεκριμένη ιστορία αφορούσε μία μητέρα στη Γερμανία η οποία αποκαλύφθηκε ότι το 2009 έπνιξε και τα τρία παιδιά της.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

«Την Παρασκευή μετά το τέλος της εκπομπής, ήμουν στο καμαρίνι μου και είχε αρχίσει η εκπομπή του Ευαγγελάτου και ακούω ξαφνικά για ένα θέμα που πραγματικά ανατρίχιασα ολόκληρη… Το είδα ότι το είδα όλο. Ήταν μία υπόθεση που σόκαρε τη Γερμανία που αφορούσε ένα ζευγάρι που έχασε και τα τρία του παιδιά… δεν θέλω να πω κάτι και κάνω λάθος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πώς θα περάσει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε για την εγκυμοσύνη της

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 17/3 η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα μετά το ατύχημα που είχε στο πλατό μοιράστηκε ένα γράμμα που της είχε στείλει μια τηλεθεάτρια πριν χρόνια, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, με αφορμή την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία έχει μπει στον μήνα της, θέλησε να πει:

«Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, την Βαλέρια, είχα δεχθεί ένα γράμμα, μέιλ δεν θυμάμαι και μου είχε στείλει μία γυναίκα που με λίγα λόγια μου έγραφε «με ενοχλεί η χαρά σου με την απόκτηση των παιδιών σου… μου δημιουργεί τεράστιο πόνο» και με λίγα λόγια μου έλεγε μην το κάνεις αυτό… γιατί εμείς που δεν μπορούμε μας στεναχωρεί πολύ.

Είχα ψάξει, την είχα βρει, της είχα πει πως το βλέπω εγώ, της είχα πει να τη βοηθήσω… να μη σας τα πολυλογώ δημιουργήθηκε μία γλυκιά σχέση και ήρθε στην Αθήνα, είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα έμεινε έγκυος και μου έστειλε ένα γράμμα και μου είπε «Ελένη, είμαι έγκυος. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος θα με συγχωρέσεις ποτέ για αυτά τα σκληρά λόγια που σου έγραψα; Και μετά από χρόνια μου είχε στείλει ξανά και μου είχε πει ότι είχε κάνει ένα κοριτσάκι…».