Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) η Μάριον Μιχελιδάκη στο Open με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον». Η έμπειρη παρουσιάστρια υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στο εντυπωσιακό πλατό της και ευχαρίστησε όλη την ομάδα του καναλιού που την καλωσόρισε με τόσο όμορφο τρόπο (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για την αποχώρησή της από την ΕΡΤ).

Τα πρώτα λόγια της Μάριον Μιχελιδάκη στην πρεμιέρα της στο Open

«Καλησπέρα σας! Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθαμε και εμείς στο Open με την Άνοιξη. Από εδώ και πέρα, από εδώ από το Ανοιχτό Κανάλι θα τα λέμε κάθε μεσημέρι στις 2. Τι να πρωτοπώ εγώ για τη φιλοξενία σε αυτό το κανάλι. Η οικογένεια του Open μας καλοδέχτηκε από την πρώτη στιγμή. Όλοι έγιναν μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για εμάς.

Κάθε μέρα θα τα λέμε εδώ, προσπαθώντας να βρούμε μία πιο θετική πλευρά στα πράγματα. Θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο και την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς από το σπίτι που επί μήνες μου στέλνετε μηνύματα και ευχές», είπε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παπαδάκης για την πρεμιέρα του «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον γιό του, Φοίβο, ο οποίος κάνει σήμερα (21/3) πρεμιέρα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» του Open.

Ο νεαρός Φοίβος, στο πρώτο του τηλεοπτικό βήμα, θα βρίσκεται στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη και ο πατέρας του δε θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος.

«Ποσό περήφανος μπορεί να νιώθει ένας πατέρα βλέποντας τον γιο του να προοδεύει! Καλή επιτυχία γιε μου στην πρώτη σου τηλεοπτική προσπάθεια! Είμαι σίγουρος ότι θα με ξεπεράσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην ανάρτησή του.